Arrangement

Duo Relax


Gezellig met z'n tweeën naar ons wellnessresort? Hoe leuk is het dan om allebei een behandeling naar keuze te krijgen en te genieten van een smakelijk lunchbuffet? Wees even stil in de sauna, droom weg tijdens de behandeling en deel verhalen aan tafel of bij de haard. Met wie ga jij?

 • Dagentree vanaf 10.00 uur
 • Behandeling van 25 minuten naar keuze*
 • Gebruik van het lunchbuffet
 • Gebruik van alle faciliteiten
 • Gebruik van TREATMENTS® Purifying Charcoal Mask
 • Reguliere sauna rituelen (o.b.v. beschikbaarheid)
Voorwaarden
 • Alle vermelde prijzen zijn vanaf prijzen. De weergegeven prijzen kunnen wijzigen afhankelijk van de beschikbaarheid van het tarief. Bij het kiezen van de gewenste datum staat de exacte prijs.
 • Toeslagen en reserveringskosten zijn niet van toepassing.
 • Niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.
 • Badjas en handdoeken zijn te huur en slippers kan je kopen bij receptie.
 • Dit entree/arrangement kan alleen online gereserveerd worden.
 • Entreevouchers en/of e-tickets kunnen bij dit entree/arrangement niet worden ingewisseld. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de werkwijze op de voucher en/of e-ticket.
 • Prijswijzigingen voorbehouden.

Reserveer jouw arrangement

Vanaf 51. 50 p.p.

Bekijk het arrangement

Behandeling van 25 minuten naar keuze*

Inclusief


Naast dat je heerlijk van alle sauna- en wellnessfaciliteiten kan genieten ontvang je ook een behandeling naar keuze. Je hebt hierbij de keuze uit een Seizoens-, Ayurvedische-, Hotstonemassage, Indiase hoofdmassage of een Ontspanningsmassage.

Een smakelijk en uitgebreid lunchbuffet

Inclusief


Stel je eigen lunch samen en kies de gerechten die jij lekker vindt. Maak gebruik van ons uitgebreide lunchbuffet met salades, soep, (belegde) broodjes en kleine warme gerechten. Eet smakelijk!

Keuze ontspanningsmassage

Inclusief


Bij een ontspanningsmassage wordt het parasympathische deel van je zenuwstelsel geactiveerd. Dat betekent da tje lichaam en geest in ruststand gaan. Hierdoor wordt minder Cortisol (het stresshormoon) afgegeven aan je lichaam. Een massage zorgt dus voor een vermindering van stress en (spier)spanning. Daarnaast stimuleert de massage de productie van Endorfines en Serotonine, deze hormonen zijn betrokken bij geluk én natuurlijke pijnstilling. Genieten dus!

Keuze Ayurvedische massage

Inclusief


Een Ayurvedische massage is een behandeling welke gericht is op het herstel de balans tussen jouw lichaam en geest! Deze van oorsprong Indiase massage is een zachte energetische massage met veel strijkbewegingen, waarbij verschillende warme kruidenoliën worden gebruikt.

LET OP: bij deze behandeling wordt de voorkant van het lichaam gemasseerd. 

Keuze Indiase hoofdmassage

Inclusief


Het hoofd, de nek en de schouders zijn belangrijke energiecentra van ons lichaam. Bij stress of kwaadheid hoopt deze spanning zich op. Later kan zich dat uiten in de vorm van een stijve nek of stijve schouders, vermoeide ogen en soms zelfs haaruitval. De Indiase hoofdmassage biedt hierbij uitkomst. 

Keuze Hotstonemassage

Inclusief


Tijdens deze Hotstone massage gebruiken onze professionele masseurs de therapeutische warmte van basaltstenen in combinatie met heerlijke aromatische oliën. Een zeer zachte huid, soepele spieren en een gezonde doorbloeding in jouw lijf is het ontspannen resultaat. 

Keuze Seizoensmassage

Inclusief


Tijdens de seizoensmassage wordt je gemasseerd met een heerlijk geurende TREATMENTS® olie die past bij het seizoen. Na de massage voel je je als herboren.