Ritueel

Ceylon wellnessritueel


Dit ontspannende groepsritueel wordt begeleid door een van onze belevingsmedewerkers. Je brengt hierbij zelf de producten aan. Alles staat voor je klaar, voor jouw en onze veiligheid. Dit exclusieve wellnessritueel vindt plaats in een boeddhistische grottempel. Na een ontspannende klank- en wierooksessie. Je ontvangt de Ceylon Sheabutter om het hele lichaam mee in te smeren. Warm water en stoom zorgen ervoor dat je huid wordt opgewarmd en ontspant. Je brengt een heerlijk geurend haarmasker aan, welke het haar ultiem verzorgt. Aan het einde van de sessie gebruik je een heerlijke Ceylon Body Mist.

Voorwaarden
  • Prijswijzigingen en/of aanpassingen voorbehouden.
  • Een behandeling of ritueel is altijd boekbaar op basis van beschikbaarheid.
  • Een behandeling of ritueel wordt gepland tussen jouw aangegeven aankomst- en vertrektijd.
  • Dit product kan enkel in combinatie met een entree/arrangement worden geboekt.
  • Het gebruik van badjas, badhanddoeken en slippers is verplicht (ook in het restaurant). Je bent vrij om jouw eigen badset en slippers mee te nemen maar je kunt dit ook bij ons huren (slippers zijn uitsluitend te koop vanwege de hygiëne). 

 

Reserveer jouw ritueel

14. 95 p.p.

Ceylon

Inclusief


Een heerlijk ontspannend ritueel waarbij ontspanning voorop staat. Een uniek wellnessritueel met onder andere een klanksessie. Ontdek de prachtige Ceylon TREATMENTS® producten die worden gebruikt tijdens dit ritueel. Een weldaad voor lichaam en geest.