Ritueel

Uyuni wellnessritueel


Dit ontspannende groepsritueel wordt begeleid door een van onze belevingsmedewerkers. Je brengt hierbij zelf de producten aan. Alles staat voor je klaar, voor jouw en onze veiligheid. Stap de speciaal ingerichte ruimte binnen en ervaar gelijk de frisse geuren van TREATMENTS® Uyuni en de prachtige muziek. Scrub jezelf in met zout uit Bolivia en geniet van een warme douche. De Uyuni pakking verdeel je over je lichaam en een heerlijk haarmasker zorgt voor ultieme verzorging. Terwijl de mist vanuit de grond naar boven beweegt, geniet je van de producten en droom je heerlijk weg met de ontspannende muziek. Als naverzorging gebruik je de Uyuni Body Mist.

Voorwaarden
  • Prijswijzigingen en/of aanpassingen voorbehouden.
  • Een behandeling of ritueel is altijd boekbaar op basis van beschikbaarheid.
  • Een behandeling of ritueel wordt gepland tussen jouw aangegeven aankomst- en vertrektijd.
  • Dit product kan enkel in combinatie met een entree/arrangement worden geboekt.
  • Het gebruik van badjas, badhanddoeken en slippers is verplicht (ook in het restaurant). Je bent vrij om jouw eigen badset en slippers mee te nemen maar je kunt dit ook bij ons huren (slippers zijn uitsluitend te koop vanwege de hygiëne). 

 

Reserveer jouw ritueel

14. 95 p.p.

Uyuni

Inclusief


Ontdek het unieke wellnessritueel met heerlijke geuren van TREATMENTS® Uyuni. Laat je verrassen tijdens het ritueel en geniet van rustgevende muziek. De behandeling dien je zelf uit te voeren vanwege de corona maatregelen die zijn getroffen. Uiteraard is dit nog nét zo ontspannen als normaal! Verwen jezelf met een heerlijke scrub, pakking een haarmasker.