Reis mee en beleef


Reserveer jouw ritueel

Ga deze winter mee op reis naar de Veluwse Bron. Een bestemming die tijdens deze koude, donkere maanden in het teken staat van ontspanning, rust en beleving

Reis af naar het oude Perzië met het fleurige Perzisch Rozenritueel of laat je gedachten afdwalen tijdens het Snoezelen! Tijdens de Ceylon beleving waan je jezelf op het prachtige oude eiland Ceylon. Ervaar een eeuwenoud Oosters ritueel: de Rasulbeleving. Je huid zal je dankbaar zijn voor deze pakking naar keuze! Of vaar mee op de ritmische klanken tijdens de Klankschaalsessie. Welk ritueel kies jij?

Ontdek nu de rituelen en betaal slechts €15,95 voor de entree.

Snoezelen

14. 95p.p.

Reserveren Meer info

TREATMENTS® Geurenreis Hot & Cold

3. 95p.p.

Reserveren Meer info

Rozenritueel

14. 95p.p.

Reserveren Meer info

Ceylon Beleving

10. 95p.p.

Reserveren Meer info

Jouw reis begint al thuis


Bij het inpakken van je tas droom je al weg bij het idee dat je languit op één van de loungebanken zit. Of zie jij jezelf al zitten in een heerlijk warme sauna? Naast een rondje sauna en het gebruik van de heerlijke warme baden maak je jouw dagje vakantie éxtra bijzonder door een behandeling te boeken. Alléén als je deze alvast online reserveert, profiteer je van een entreeprijs van slechts €15,95

Reserveer een behandeling

Unieke rituelen


Naast de fijne behandelingen hebben wij ook een ruim aanbod aan rituelen, waaronder drie nieuwe die uniek zijn in Nederland! Boek je deze van te voren? Dan profiteer je van een entreeprijs van slechts €15,95. Laat al je zintuigen prikkelen en kom volledig tot rust. Alle rituelen vinden plaats in speciaal daarvoor bestemde ruimtes met passende muziek, producten en geuren. 

Reserveer een ritueel

Tax Free shoppen


Het is 22:00 uur, je hebt een prettige behandeling gehad, een heerlijk ritueel beleefd en genoten van een smakelijk gerecht. De dag is voorbij gevlogen en het is alweer bijna tijd om naar huis te gaan. Maar niet voordat je even gewinkeld hebt in de TREATMENTS® shop. Profiteer van 21% tax free korting en geniet thuis nogmaals van een ontspanmoment met een heerlijk TREATMENTS® product.

Reis mee en beleef

Winactie


Psssst! Wil jij kans maken op een goed gevulde belevingskoffer van SININ met onder andere diverse TREATMENTS® producten, een maandkaart en een tijdschriftenset? Als je een ritueel boekt maak je met je boardingpass kans op een belevingskoffer van SININ. Meer informatie hierover ontvang je bij de receptie van de Veluwse Bron.

Reserveer een ritueel

Tropisch strand


Wist je dat de Veluwse Bron een tropisch strand heeft, waar je met een temperatuur van 30°C plaats kan nemen in de ligstoelen. Een ideale plek om uit te buiken na een heerlijke maaltijd in één van de restaurants. Dat is toch het echte vakantiegevoel? Check vervolgens wel op tijd in bij de rituelenruimte, de gate sluit vijf minuten voor aanvang!

Bekijk alle rustruimtes

Boarding pass | Reis mee en beleef

Bovenstaande actie is geldig van 1 december 2018 t/m 20 maart 2019.