Unieke VIP verwendag voor eenzame ouderen


Verwendag

Dit jaar is op donderdag 11 april de VIP verwendag voor eenzame ouderen georganiseerd. Op deze dag was de Veluwse Bron uitsluitend geopend voor het Nationaal Ouderenfonds waar ouderen verwend werden tijdens een dagje wellness. Als kers op de taart gaf Willeke Alberti een prachtig optreden.

Het Nationaal Ouderenfonds

Het Ouderenfonds steunt kwetsbare ouderen in Nederland met concrete diensten en activiteiten.

Alles is gericht op het stimuleren van sociale contacten en zelfredzaamheid van ouderen om zo eenzaamheid te bestrijden.

Veluwse Bron

De VIP verwendag voor eenzame ouderen is een terugkerend evenement bij de Veluwse Bron. Het uitgestrekte wellnessresort met vele sauna- en wellnessfaciliteiten zorgen voor een onbezorgd dagje ontspanning. De ouderen kunnen genieten van de prachtige natuur en het grote meer waar de Veluwse Bron aan ligt.

VIP verwendag | Veluwse Bron

VIP verwendag | Veluwse Bron

VIP verwendag | Veluwse Bron

VIP verwendag | Veluwse Bron

Uniek uitje voor eenzame ouderen bij de Veluwse Bron


Veel ouderen komen nauwelijks buiten en een dagje uit is dan ook echt uniek. Meerdere wellnessresorts in Nederland (Zwaluwhoeve, Elysium, Thermen Holiday, Veluwse Bron, SpaPuur, SpaSense, SpaWell en SpaWeesp) hebben samen met hun gasten bijgedragen aan de organisatie van dit event. Alle medewerkers hebben zich deze dag vrijwillig ingezet en dankzij de vele donaties van onze gasten is het een onvergetelijk dagje uit geweest voor de ouderen.