Warme Winter Specials

Het is winter! Geniet tijdens jouw dagje winterwellness van de warmste sauna's, fijnste baden en neem een ontspannende break in één van onze restaurants. Profiteer deze winter van onze Warme Winter Specials!

Warme Winter Specials 300x300 logo 2

Ontdek de Warme Winter Specials

Pak even dat moment voor jezelf, laat je in de watten leggen en zoek de warmte op tijdens de koude wintermaanden! Warm op en geniet van een heerlijk dagje of avondje wellness met de voordelige Warme Winter Specials.

Winters Genieten
€22,50 p.p.

  • Entree van 10:00 tot 23:00 uur
  • Warme chocolademelk

Meer info en reserveren

Winter Avond Special
€17,50 p.p.

  • Entree van 16:30 tot 23:00 uur
  • Warme chocolademelk

Meer info en reserveren

Culinaire Winter Special
€36,50 p.p.

  • Dagentree van 10:00 tot 23:00 uur
  • Luxe lunchbuffet

Meer info en reserveren

Geef ontspanning cadeau

Op zoek naar een origineel cadeau? Verras jouw vriend/vriendin, geliefde of familielid met een dagje sauna! Een ultiem cadeau waar ontspanning voorop staat. Een Wellness Giftcard bestel je al vanaf €10,-. Wie ga jij verrassen? 

Meer informatie

Ga eens een dagje offline 

Rondje sauna of opgieting?

Wandel door de tuin en neem plaats in de Wildobservatiesauna. Geniet van een heerlijke temperatuur en ontdek het geweldige uitzicht over het meer. Een ontspannende toevoeging aan jouw dagje winterwellness: Een Opgieting! Onze opgietingen worden begeleid door saunameesters.

Bekijk alle sauna's

Een magisch gevoel

Een unieke ervaring: pure rust in het Kruidenbad! Ontspan in het warme water en kom heerlijk tot rust en geniet van heerlijke geuren. Ben je graag buiten? Geniet van de frisse winterlucht terwijl je drijft in het geweldige Zoutwaterbad of kom bubbelen in een Whirlpool.

Ontdek alle baden

Culinair genieten

Kom deze winter genieten van een dagje wellness met jouw partner of vriend(in). Kruip met een goed boek in één van de Relaxruimtes of klets gezellig bij in één van de restaurants onder het genot van een hapje en een drankje.

Ontdek jouw Winter Special

The magic of winter