Helaas zijn wij tijdelijk gesloten i.v.m. het coronavirus

In verband met maatregelen die getroffen zijn om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te voorkomen, zijn wij tot nader bericht gesloten. Zoals wellicht bekend is, is er misschien een versoepeling mogelijk van de eerdere maatregel van 1 september en mogen sauna's eerder openen. Echter, pas indien wij zeker weten wanneer onze deuren weer opengaan en onder welke voorwaarden dat gaat zijn, communiceren wij een openingsdatum. Uit voorzorg kan je bij ons daarom nog niet reserveren. Wij adviseren deze website, social media en onze nieuwsbrief in de gaten te houden. Ben je nog niet ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Schrijf je dan hier in. Bedankt voor je begrip! Heb jij een reservering staan voor de komende periode? Lees dan hieronder hoe wij hiermee omgaan. 

Jouw reservering:

Heb jij een reservering staan tussen nu en 31 december 2020 dan ontvang je van ons binnenkort een e-mail met daarin alle belangrijke informatie over jouw reservering. 

Badenkaarten:
Alle badenkaarten en jaarkaarten worden verlengd met 6 maanden geldigheid. Alle maand-badenkaarten krijgen 1 nieuwe maand geldigheid; de maand september 2020. LET OP: Ook voor badenkaart -en jaarkaarthouders is een online reservering verplicht. Via een e-mail krijg je binnenkort informatie hoe je daarvoor dient te reserveren. Je hoeft hiervoor op dit moment dus geen contact op te nemen. Op het moment dat wij meer zekerheid hebben over onze openingsdatum zullen wij je per email en via onze website en sociale media op de hoogte stellen.Wij vragen je begrip.

Laatst bijgewerkt op 04-06-2020 - 15.00 uur

Omdat wij via diverse kanalen berichten krijgen en de aanvragen uiteraard veel hoger zijn dan normaal, is de reactietijd langer dan gebruikelijk, wij vragen hiervoor jouw begrip. Alle aanvragen worden behandeld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Helaas zijn wij tot nader bericht gesloten. Bekijk de veelgestelde vragen en antwoorden voordat je contact met ons opneemt.

Veelgestelde vragen

Kan ik reserveren

Voorlopig kan je niet bij ons reserveren. Uit voorzorg kan je pas weer bij ons reserveren vanaf het moment dat wij weten wanneer en onder welke maatregelen wij onze deuren weer mogen openen.

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het nieuws rondom onze opening? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang leuke acties en wellnesstips. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief