Corona update


Wij zijn geopend. Dat betekent dat je veilig en onbezorgd kan genieten van een ontspannend dagje wellness. Echter zijn onze horecavoorzieningen gesloten. Wij hebben momenteel een Take Away vlakbij de entree. Hier zijn broodjes, snacks en drankjes verkrijgbaar. Let op: deze items mag je niet meenemen het resort in.

We begrijpen dat er veel vragen zijn over jouw dagje wellness of jouw reservering. Klik op onderstaande button voor alle veelgestelde vragen en antwoorden.

Laatst bijgewerkt op 1 december 2020 om 09:08 uur.

Bekijk de veelgestelde vragen

Alle maatregelen op een rij

 • Wij laten minder gasten toe in ons wellnessresort en in elke faciliteit, waardoor wij de 1,5 meter kunnen waarborgen. Een extra voordeel; meer ruimte en beleving voor jou!
 • Al onze restaurants zijn gesloten. Wel hebben wij vlakbij onze entree een take away foodtruck staan. Hier zijn je broodjes, maaltijden, snacks & drankjes verkrijgbaar. Let op, deze items mag je niet meenemen het resort in.
 • Bij onze receptie zijn vitaliteitssetjes verkrijgbaar met een flesje drinken en candybar(s) en/of repen.
 • Online reserveren is verplicht ook als je in het bezit bent van een badenkaart.
 • Wij vragen je vriendelijk je te houden de aangegeven aankomst- en vertrektijd.
 • Houd 1,5 meter afstand in ons resort, de kleedruimtes en de faciliteiten.
 • Al onze faciliteiten worden tussendoor gereinigd en gedesinfecteerd en persoonlijke reiniging is mogelijk.
 • Er is elke dag een 'Covid-manager' aanwezig.
 • Onze wellnessrituelen zijn aangepast volgens de richtlijnen van het RIVM.
 • Genieten van een behandeling? Dat kan!
 • Je kan deelnemen aan onze opgiet belevingen! Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. 
 • Bij verplaatsing binnen ons resort is het dragen van een mondkapje verplicht. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht als je ergens plaatsneemt, buiten, in de sauna's, in de baden, onder de douches en tijdens de behandelingen. Op deze regel kunnen we helaas geen uitzonderingen maken. Kan jij geen mondkapje dragen? Dan raden we je af om naar ons wellnessresort te komen.

Bekijk de veelgestelde vragen

Veilig genieten van een dagje wellness, dat doe je zo:

Reserveren & inchecken

Minder gasten & verplicht reserveren

We vragen jou als gast om 1,5 meter afstand van andere gasten te houden. Om dit te kunnen uitvoeren kan Veluwse Bron een beperkt aantal gasten ontvangen. Dit betekent voor jou als gast nóg meer ruimte en rust tijdens jouw dagje wellness.

Een reservering kan bestaan uit maximaal 2 personen. Alleen als je 24 uur geen klachten hebt die op Corona wijzen, mag je ons wellnessresort bezoeken.

Maatregelen bij ontvangst

Per inchecktijd zullen er een beperkt aantal gasten de ruimte van de receptie mogen betreden. Wij vragen je daarom nadrukkelijk om je te houden aan de aangegeven aankomst- en vertrektijd.

Bij onze receptie is aangegeven met stickers waar je kan wachten en waar je mag in- of uitchecken. Bij de receptiedesk is plexiglas geplaatst voor de veiligheid van jou als gast én onze receptiemedewerkers.

Aankomst- en vertrektijd

Er zit een limiet op het aantal gasten dat per aankomst- of vertrektijd bij onze receptie aanwezig is. Wij vragen je dan ook nadrukkelijk om je te houden aan je aangegeven aankomst- en vertrektijd, zodat je relaxed en met genoeg ruimte kunt in- of uitchecken. Wij waarderen het als je contactloos of met pin jouw dagje wellness betaalt.

Houd 1,5 meter afstand

Om de 1,5 meter afstand ten opzichte van elkaar te kunnen uitvoeren heeft ons resort diverse aanpassingen gedaan. Veluwse Bron zal een beperkt aantal gasten ontvangen per dag.

Kleedruimtes

Door minder gasten te ontvangen per tijdsindeling zal er meer ruimte zijn tijdens het omkleden. Wij vragen je om zelf een kluisje te kiezen die genoeg afstand heeft van een andere gast. Zorg voor makkelijke kleding zodat je je snel kunt omkleden.

Restaurant

Onze restaurants zijn tot nader order gesloten. Het is officieel niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen en te nuttigen in ons restaurant. 

Wij hebben een take-away verkooppunt vlakbij de entree staan. Hier zijn broodjes, snacks en drankjes verkrijgbaar. Let op: deze items mag je niet meenemen het resort in. Bij onze receptie zijn flesjes drinken en candybars beschikbaar.

Faciliteiten

Tijdens het inchecken krijg jij als gast een speciaal polsbandje mee, dit polsbandje houd je om en bij het bezoeken van een sauna hang je deze op aan een speciaal haakje met een nummer. Zijn alle haakjes bij de sauna bezet? Dan kan je op dat moment geen gebruik maken van de faciliteit en vragen we je naar een andere faciliteit te gaan. Het is dus erg belangrijk dat je jouw eigen polsbandje weer meeneemt als je de sauna verlaat.

Take Away

Het is mogelijk om een drankje, vers broodje, snack, salade of een gerecht te kopen vlakbij de entree van ons resort! Wij verkopen dit vanuit een leuke Foodtruck. Heb je alleen zin in een koffie? Ook dit is mogelijk! Toch wat meer trek? Kies dan voor èèn van de combideals. Het is niet toegestaan om je eten mee te nemen ons resort in. Wel kan je jouw broodje of maaltijd buiten of in je eigen auto opeten. (Wij adviseren het laatste om groepsvorming te voorkomen). Betalen is mogelijk met jouw polsbandje of met pin. We vertrouwen op jullie begrip!

52903c18 be0e 48a6 bde3 452cd2510895

Foodtruck gerecht

d8ef7b93 017e 4841 80f5 5736f027436f

Hygiëne & toezicht

Spray

Bij elke sauna staat een spray waarmee de saunabanken gereinigd kunnen worden. Ondanks dat wij de faciliteiten zelf tussendoor reinigen, geven wij onze gasten de mogelijkheid om dit voor het plaatsnemen in de sauna ook zelf te doen.

Handalcohol

In ons gehele resort staan diverse punten waar je je handen kan reinigen met handalcohol. Ook alle toiletten zijn hiervan voorzien.

Extra schoonmaak

Naast de mogelijkheid om zelf te reinigen zullen onze medewerkers regelmatig de faciliteiten extra schoonmaken. Iedere medewerker heeft daarom ook continu een reinigingsflacon bij zich.

Mondkapjes

Bij verplaatsing in ons resort is het dragen van een mondkapje verplicht. Op deze regel kunnen we geen uitzondering maken. Kan je geen mondkapje dragen? Dan raden we je af om naar ons resort te komen.

COVID-manager

Bij ons resort is een ‘covid-manager’ aanwezig die de maatregelen betreffende COVID-19 zal handhaven. Wij vragen je vriendelijk doch dringend je aan onze maatregelen te houden en eventuele aanwijzingen op te volgen.

Wellnessrituelen & behandelingen

Wellnessrituelen

Een dagje wellness wordt extra speciaal met een (wellness) ritueel. Bij ieder ritueel zijn aanpassingen gedaan zodat wij voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. Sommige rituelen zijn omgetoverd tot ‘do it yourself’ rituelen. Deze rituelen worden vaak wel begeleid, maar voer je verder zelf uit.

 

Bekijk alle rituelen

Opgiet beleving

Ervaar tijdens jouw dagje wellness een ontspannende opgiet beleving! Uiteraard doen we dit volgens de richtlijnen van het RIVM. Zo worden luchtstromen van persoon naar persoon vermeden en wordt geen gebruik gemaakt van producten die mogelijk een hoestprikkel kunnen opwekken.

 

Bekijk onze opgiet belevingen

Behandelingen

Eén op één behandelingen zoals massages en facials zijn bij Veluwse Bron gewoon mogelijk. Voor elke gast wordt de volledige ruimte gereinigd. Onze medewerkers zullen voor de behandeling de handen van zichzelf en van de gast desinfecteren.

Indien wenselijk voor zowel de gast als de medewerker, is het dragen van een mondkapje of masker mogelijk.

Bekijk alle behandelingen

Wees lief voor elkaar

Wij vertrouwen, net zoals de Nederlandse overheid, op het gezond verstand van onze gasten. Wij vragen je te houden aan de maatregelen die wij hebben gesteld en eventuele aanwijzingen van ons personeel op te volgen. Het doel van een dagje wellness is ontspannen en wij hopen dat op deze manier voor een ieder te kunnen verzorgen. De verantwoordelijkheid voor een veilig dagje wellness ligt bij ons, maar ook bij jou.