Een dagje sauna in Apeldoorn


Een dagje sauna is de ideale manier om een dag helemaal te ontspannen, maar wist je dat een dagje sauna bij de Veluwse Bron veel meer is dan alleen sauna? De Veluwse Bron is de mooiste sauna in omgeving Apeldoorn en beschikt over diverse sauna's, baden, saunarituelen en rustruimtes.

De Veluwse Bron heeft bij de bouw rekening gehouden met mensen die nog niet zo bekend zijn met wellness en dit merk je aan de inrichting. In het gehele resort vind je haagjes, struiken, muurtjes en schotjes zodat je nooit écht lang naakt bent. Mocht je het toch onprettig vinden om naakt te gaan, dan kan je ons resort altijd bezoeken op een badkledingdag. Het dragen van badkleding is op die dagen verplicht

Reserveer hier je dagje sauna

Wellness Culinair

  • Entree van 10.00 tot 23.00 uur
  • Keuze uit lunch- of dinerbuffet

Vanaf 44. 50p.p.

Meer info Reserveren

Perzisch rozenritueel

  • Heerlijke scrub en cremépakking TREATMENTS®
  • Ontspannende massagegrepen, persoonlijke zwaaisessie en verwarmende rozenthee
  • Groepssessie met beleving van 45 minuten

14. 95p.p.

Meer info Reserveren

Culinair genieten tijdens een dagje wellness


Bij een dagje uit hoort ook lekker eten! De Veluwse Bron heeft meerdere horeca gelegenheden waar je terecht kunt voor een hapje, drankje, lunch of diner. Loungebar 't Strandhuys vindt je achter het wellnessdorp met prachtig uitzicht over het meer. De VIP Lounge kan je vinden op de bovenste verdieping. Voor een (uitgebreide) lunch of een (uitgebreid) diner kan je terecht in ons restaurant Op ’t Suyden. Hier vinden onze bekende buffetten plaats, maar je kunt uiteraard ook à la carte bestellen. 

Wanneer kom jij naar de mooiste sauna in omgeving Apeldoorn?