Pure ontspanning op de Veluwe


Wellnessresort de Veluwse Bron ligt midden in de prachtige Veluwse natuur, in het pittoreske Emst (tussen Apeldoorn en Zwolle). Het resort gelegen aan een prachtig, helder meer. In combinatie met de omgeving staan rust en ontspanning centraal in dit sauna & wellnessresort op de Veluwe. 

Wellness Culinair

  • Entree van 10.00 tot 23.00 uur
  • Keuze uit lunch- of dinerbuffet

Vanaf 44. 50p.p.

Meer info Reserveren

Ayurvedische massage

  • Zachte energetische massage welke helpt tegen stress
  • Veel strijkbewegingen met kruidenoliën
  • Duur: 25 of 50 minuten

Vanaf 35. 95p.p.

Meer info Reserveren

Dagje sauna op de Veluwe


Sauna & wellnessresort de Veluwse Bron is het meest uitgestrekte resort van Nederland. De ruimte biedt vele wellnessfaciliteiten, zoals verschillende baden en sauna’s. Ook is er voldoende ruimte om je even terug te trekken en lekker tot rust te komen in één van de rustruimtes of om een wandeling te maken door de tuin.

Om jouw dagje sauna op de Veluwe compleet te maken kan je genieten van verschillende culinaire verrassingen. Op het resort bevinden zich namelijk meerdere restaurants. 

Veluwse Sauna


Om de Veluwse sferen goed tot zijn recht te laten komen in het resort is er een Veluwse Sauna ingericht. Dit is een mild warme sauna van circa 70 graden Celsius en bevindt zich half onder de grond. In de sauna staan berken uit de Veluwse bossen die een heerlijke geur verspreiden.