Midzomernacht event | vrijdag 21 juni


Op 21 juni verwelkomen we je graag bij Veluwse Bron voor een uniek midzomernacht event. Dit exclusieve evenement, op de langste dag van het jaar, markeert de overgang naar de zomer en biedt een avond vol unieke belevingen, opgietingen, mini behandelingen, heerlijk eten en live muziek. Het event begint vanaf 17.00 uur, je kan lang genieten want wij zijn op deze speciale dag geopend tot 01:30 uur. 

Midzomernacht arrangementen

Het midzomernacht event begint om 17:00 uur, voor die avond is het alleen mogelijk om één van onderstaande speciale arrangementen te reserveren. Wil je overdag ook al tot rust komen in ons resort? Met het deluxe arrangement ben je al welkom vanaf 10:00 uur en kan je ook genieten van een belegd broodje naar keuze. Er wacht een avond vol zomerse ontspanning, wellness en culinaire verwennerij. Een welkomstdrankje en verschillende hapjes staan voor je klaar om van te genieten tussen de gratis rituelen door. Reserveer het arrangement wat bij je past en geniet!

Midzomernacht

Exclusief op 21 juni

- Entree vanaf 17.00 uur
- Welkomstdrankje
- Zomerse hapjes
- Gratis belevingsprogramma én saunarituelen
- Goodiebag

39. 50p.p.

Meer info Reserveren

Midzomernacht Deluxe

Exclusief op 21 juni

- Entree vanaf 10:00 uur
- Welkomstdrankje
- Zomerse Hapjes
- Lunchgerecht naar keuze
- Gratis belevingsprogramma én saunarituelen
- Goodiebag

56. 50p.p.

Meer info Reserveren

Andere mogelijkheden

Heb je een e-ticket, badenkaart of al een reservering staan voor 21 juni en wil je ook het midzomernacht event beleven? We bieden de mogelijkheid hiervoor. Er is een speciaal midzomernacht pakket samengesteld die je dan bij kan boeken zodat je dit unieke event kan beleven en kan genieten van de vele extra’s die deze avond worden aangeboden. Geniet van een welkomstdrankje, zomerse hapjes en een goodiebag voor €24,50 p.p.. Onze Customer serviceafdeling informeert je graag over de mogelijkheden. Vul dit contactformulier in en zij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactformulier

Laat de zomer beginnen!

Geniet van de lange dagen en warme nachten.


Midzomernacht belevingen

Wist je dat je op 21 juni tijdens je dagje wellness kan deelnemen aan een gratis belevingsprogramma? Ontdek deze dag speciale belevingen met zomers thema. Sluit je ogen en neem de tijd om echte rust te ervaren.

Bekijk het programma

Gastronomisch genieten

Onze chef heeft voor het midzomernacht event een menukaart samengesteld met zomerse gerechten. Alleen de gerechten van deze menukaart zijn gedurende het event beschikbaar en deze menukaart wordt exclusief 21 juni gebruikt.

Bekijk de menukaart

Speciale openingstijden

Deze speciale dag wijken we af van de gebruikelijke openingstijden, Veluwse Bron is namelijk geopend tot 01:30 uur. Je kan extra lang genieten van verschillende belevingen, opgietingen, optredens, live muziek en heerlijk eten tijdens het midzomernacht event.

Overgang naar de zomer

Midzomernacht markeert de overgang naar de zomer, de lange dagen met zwoele zomeravonden zijn begonnen. Bereid je lichaam voor op de warmte van de zomer in een sauna en zoek verkoeling in één van onze baden. Geef je lichaam een boost en kom volledig tot rust.

Maak je dag compleet

Tijdens het event kan je kennis maken met verschillende mini behandelingen bij Veluwse Bron, op basis van beschikbaarheid. Onze experts staan klaar om je in de watten te leggen en je midzomernacht ervaring naar een nieuwe hoogte te tillen. Het is tijdens het event niet mogelijk om behandelingen uit ons reguliere aanbod bij te boeken.

Dagje wellness in de zomer

Veel mensen denken aan een dagje sauna in de winter om op te warmen maar ook in de zomer is het heerlijk tot rust komen. Een dagje wellness in de zomer heeft veel voordelen.

  • Er is genoeg verkoeling! Ontdek ons buitenbad, het zoutwaterbad, de whirlpools en de neveldouche.
  • Laat je spieren ontspannen, stress verminderen en stimuleer je bloedsomloop, ongeacht het seizoen. De warmte in de sauna is anders dan buiten.
  • Neem vitamine D op! Ontspan in de zon op de ligweide en krijg een gezonde gloed.
  • Klets bij op het terras met een verfrissende smoothie of salade.
  • Laat je lichaam wennen aan hoge temperaturen. Zo kan je een zomerse hittegolf veel beter aan.

Geniet van een zomerse dag,

vol ontspanning en sauna-genot

Reserveer je arrangement