Sauna abonnementen van Veluwse Bron


Kies voor een voordelig dagje wellness met een sauna abonnement. Je kan een abonnement uitsluitend bij de receptie aanschaffen. Ontdek onze badenkaarten en lees meer over het coronavirus en abonnementen.

Reserveren voor abonnementhouders is verplicht.

Reserveer met jouw abonnement

Badenkaarten

Bij Veluwse Bron heb je de mogelijkheid om een badenkaart aan te schaffen bij de receptie. Zo kan je voordelig gebruik maken van meerdere saunabezoeken én kan je gebruik maken van vele voordelen.

10 - badenkaart €  240,-
10 - avondbadenkaart €  175,-
50 - badenkaart €1100,-

Bekijk alle voorwaarden

Coronavirus en abonnementen

Vanwege het coronavirus is het voor abonnementhouders verplicht om te reserveren. Heb je vragen over jouw abonnement en het coronavirus? Lees dan alle informatie omtrent het coronavirus en abonnementen.

Meer informatie

Baden

Klets gezellig bij tijdens jouw dagje wellness in één van de baden. Blijf drijven in het prachtige Zoutwaterbad en zwem een rondje in het buitenbad. Kom tot rust in een whirlpool of geniet van het rustgevende Hamambad en Kruidenbad.

Ontdek de baden

Sauna's

Neem tijdens jouw dagje wellness plaats in één van de vele sauna's. Er zijn sauna's met lage en hoge temperaturen, kortom voor ieder wat wils. Ontdek de sauna's binnen en buiten in de tuin van Veluwse Bron.

Ontdek de sauna's