Entreeprijzen van Veluwse Bron


Bij Veluwse Bron kan je weer terecht voor een heerlijk dagje ontspanning. Het is uitsluitend mogelijk om dan een arrangement te reserveren. Dit vanwege de herstart van ons resort en de maatregelen die getroffen zijn vanwege het coronavirus. Reserveren is verplicht.

Ochtendentree

In verband met de herstart van het saunaresort na het coronavirus is het tijdelijk helaas niet mogelijk om een ochtendentree te reserveren. Je kan een arrangement reserveren waar een dag- of avondentree is inbegrepen.

Meer informatie

Dagentree

In verband met de herstart van het saunaresort na het coronavirus is het tijdelijk helaas niet mogelijk om een dagentree te reserveren. Je kan een arrangement reserveren waar een dag- of avondentree is inbegrepen.

Meer informatie

Avondentree

In verband met de herstart van het saunaresort na het coronavirus is het tijdelijk helaas niet mogelijk om een avondentree te reserveren. Je kan een arrangement reserveren waar een dag- of avondentree is inbegrepen.

Meer informatie

Onze entreetarieven kunnen op feestdagen en in vakanties afwijken van de standaard tarieven.

Praktische informatie

Het gebruik van een badjas, handdoeken en slippers is verplicht. Deze mag je zelf meenemen, maar zijn ook te koop of te huur bij het resort. 

Prijzen badjas, handdoek en slippers