Praktische informatie


Bekijk alle informatie over de badkledingdagen, openingstijden, adres & route, zwangerschap, overnachten en nog meer praktische informatie over het wellnessresort. Uiteraard kan je ook de veelgestelde vragen lezen op onze website. 

Overige praktische informatie


Parkeren

Ons resort beschikt over GRATIS parkeerplaatsen, invalidenparkeerplaatsen en oplaadpunten voor een elektrische auto. Hier kunt u de auto laden met uw laadpas. 

Rolstoeltoegankelijkheid

Veluwse Bron is rolstoeltoegankelijk. Voor meer informatie bekijk de veelgestelde vragen.

Kluisjes

Alle gasten ontvangen bij het inchecken een polsbandje voor een kluisje. De persoonlijke spullen kunnen hier opgeborgen in worden. Check altijd of het kluisje goed is afgesloten en laat waardevolle spullen zoveel mogelijk thuis. Het gebruik van een mobiele telefoon of tablet is binnen het resort niet toegestaan. Wil je een e-reader meenemen? Laat deze dan zien bij de receptie, dan kunnen de receptiemedewerkers beoordelen of deze mee naar binnen genomen mag worden.

Betaalmogelijkheden

Tijdens het reserveringsproces kan je de betaling voldoen via iDEAL of creditcard. Bij vertrek lever je je polsbandje, waar alle consumpties op worden gezet, in en voldoe je de openstaande rekening bij voorkeur met PIN of contactloos. Betaal je met de Wellness Giftcard? Dan wordt er een toeslag van € 5,95 gerekend. Deze wordt verwijderd bij het verzilveren. Let op: Betaal je niet met een giftcard, dan ben je verplicht deze toeslag te voldoen.

Gevonden voorwerpen

Check altijd het kluisje voordat je vertrekt of alle persoonlijke spullen eruit zijn.
Toch wat vergeten? Vul dan het contactformulier in, zodat wij het kunnen nakijken!

Contactformulier

Reserveren

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is het verplicht om vooraf te reserveren. Per dag kunnen wij een beperkt aantal gasten verwelkomen. Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen. Houd je aan de opgegeven aankomst- en vertrektijd van jouw reservering.

Reserveer hier je dagje sauna