Baden Veluwse Bron


Kom tijdens jouw dagje wellness volledig tot rust en neem tussen de saunarondes de tijd om heerlijk te ontspannen in één van de verwarmde of koude baden. Er zijn baden met hoge temperaturen, lage temperaturen en bijzondere geuren. Ontdek ze allemaal!

Verwarmde baden

Er zijn verschillende verwarmde baden die zich zowel binnen als buiten in de tuin bevinden. Pak een moment van ontspanning voor jezelf in het Zoutwaterbad, kom tot rust in het Kruidenbad of klets gezellig bij met jouw saunamaatje in de Whirlpool.

Verwarmd buitenbad

Binnenbad

Voetenbad

Kruidenbad

Whirlpools

't Buytenbad

Zoutwaterbad

Koude baden

Naast de warme baden heeft Veluwse Bron ook een koud bad. Stap in het Dompelbad en ervaar die tinteling door je hele lichaam. Ideaal om even heerlijk af te koelen tijdens je dagje wellness. Natuurlijk zijn er ook andere afkoelmogelijkheden. 

Het Dompelbad

Kneipp Voetenbad

Andere afkoelmogelijkheden

Afkoelen is tijdens jouw dagje wellness erg belangrijk. Nadat je uit een saunacabine gaat moet je lichaam de temperatuur kwijt. Ga je direct door naar de volgende saunacabine, dan heb je kans op hoofdpijn en benauwdheid. Bij de Veluwse Bron zijn verschillende manieren om af te koelen.

Stortemmer

Neveldouche

Bekijk alle baden

Veluwse Bron heeft verschillende warme en koude baden met temperaturen van 8°C tot boven de 30°C. Ontdek ze allemaal tijdens een ontspannend dagje wellness. 

Bad Warm Koud
 Kruidenbad  ✔  
 Zoutwaterbad  ✔  
 't Buytenbad  ✔  
 Voetenbaden  ✔  
 Whirlpools  ✔  
 Verwarmd buitenbad  
 Binnenbad  
 Dompelbaden  

Reserveer jouw dagje wellness

Tijd voor ontspanning?

Beleef Veluwse Bron