Afkoelmogelijkheden


Tijdens een dagje wellness is het belangrijk om je lichaam af te laten koelen na een saunaronde. Dit kan op vele manieren. Zo kan je rustig afkoelen onder de douche maar je kan jezelf ook helemaal onderdompelen in het dompelbad. Of ga jij iedere saunaronde voor een andere afkoelmethode?

Deluxe Faciliteitenpagina icons koude baden

Dompelbad

Zowel buiten als binnen vind je diverse dompelbaden bij de Veluwse Bron. Dompel jezelf even helemaal onder voor een ultieme afkoel ervaring. Een dompelbad heeft een temperatuur rond de 8 °C. 

Nevelstraat

Ontdek de nevelstraat bij Veluwse Bron. Een heerlijke manier om af te koelen. Al wandelend loop je door de Nevelstraat voor een aangenaam effect op je lichaam.

Neveldouche

De nevel die terecht komt op de huid zorgt voor een gevoel alsof je omringd wordt door water. De kleine druppels water vormen een soort mist om je heen. Een verkwikkend effect gegarandeerd!

Stortemmer

Wil je in één keer goed afkoelen? Ga dan onder een stortemmer staan! Dit is een heerlijke ervaring na een saunaronde. Neem altijd wel eerst een lauwwarme douche zodat je al iets bent afgekoeld.

Douche

Een perfecte manier om af te koelen is een douche. Ga eens onder een douche staan en zo kan je lichaam rustig de warmte kwijt. Vergeet niet je hoofd mee te koelen!

Ontdek meer

Naast de koude baden en afkoelmogelijkheden zijn er diverse verwarmde baden bij Veluwse Bron. Zo kan je een rondje zwemmen in het binnen- of buitenzwembad. Bekijk ook de andere faciliteiten waar je heerlijk kan relaxen tijdens jouw dagje wellness.