Ontdek onze restaurants


Een dagje wellness is niet compleet zonder een lekker hapje, drankje en/of een lekkere maaltijd in één van de restaurants. Bekijk jouw favoriete gerecht op de menukaart en maak jou dag compleet met een Culinair arrangement.

Het is in het restaurant en op het terras verplicht om een badjas te dragen. In verband met de coronamaatregelen mag je met maximaal 2 personen aan een tafel zitten.

Restaurant op ´t Suyden

In dit restaurant kan je plaats nemen op het terras, serre of in het restaurant zelf. Je hebt de keuze uit verschillende a la carte gerechten. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus hebben wij tijdelijk geen buffet.

093A2160
8U4A2323
Terras | Veluwse Bron


Loungebar 't Strandhuys

Geniet in het Strandhuys van smakelijke gerechten zoals verschillende broodjes en heerlijke pasta gerechten. Uiteraard kan je hier ook terecht voor een drankje en een versnapering. 

8U4A2400
093A2151
Terras | Veluwse Bron


VIP Lounge

In onze VIP Lounge kan je heerlijk relaxen met een prachtig uitzicht over de tuin en het meer van Veluwse Bron. Dit kan met een lekker drankje erbij.

Vip Ruimte ontspannen | Veluwse Bron
VIP ruimte | Veluwse Bron
VIP lounge | Overzicht | Veluwsebron

Menukaarten

Kies jouw favoriete gerecht en/of drankje bij één van onze restaurants. Je kan tijdens je dagje wellness in onze restaurants terecht voor een verfrissend drankje, smakelijke versnapering en een complete lunch en/of diner. In de VIP Lounge kan je uitsluitend terecht voor drankjes. 

Informatie over allergenen is beschikbaar bij onze medewerkers van het restaurant. Informeer te plaatse naar de mogelijkheden.

Culinaire arrangementen

Er zijn meerdere arrangementen samengesteld in combinatie met heerlijke gerechten. Bekijk de voordelige arrangementen en profiteer direct van veel voordeel. 

Wellness & Lunch

49. 95p.p.

Meer info Reserveren

Tip

Wellness Experience

79. 95p.p.

Meer info Reserveren

After Work

48. 50p.p.

Meer info Reserveren