Ontdek onze restaurants


Jouw dagje wellness is pas compleet als je even lekker kan bijtanken en genieten van een hapje, drankje of complete maaltijd. Wij volgen te allen tijde de richtlijnen vanuit het RIVM.

Let op: vanwege de maatregelen die vanuit de overheid zijn gesteld zijn wij t/m tenminste 18 december 2021 geopend tot 17:00 uur.

Menukaart

Neem plaats in ons restaurant of op het terras en laat je verrassen door heerlijke gerechten, hapjes en verfrissende drankjes. Op de menukaart kan je alvast bekijken waar jij van kan genieten tijdens jouw dagje wellness. Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen en te nuttigen in ons restaurant.

Informatie over allergenen is beschikbaar bij onze medewerkers van het restaurant. Informeer te plaatse naar de mogelijkheden.

Bekijk de menukaart

Luxe broodje

Soep menu

20190726 IWR Elysium restaurant Puur 06

Culinaire arrangementen

Er zijn meerdere arrangementen samengesteld in combinatie met heerlijke gerechten in ons restaurant. Tijdens een dagje wellness is het namelijk belangrijk om goed te eten en te drinken. Bekijk de voordelige arrangementen en profiteer direct van veel voordeel.

Evening Relax

Vanaf 40. 95p.p.

Meer info Reserveren

Tip

Spa & Lunch

Vanaf 55. 95p.p.

Meer info Reserveren