BeWellness


Veluwse Bron maakt deel uit van BeWellness, een overkoepelend merk dat streeft naar de ultieme wellnesservaring. Samen met Wellness Instituut en Wellness Giftcard biedt BeWellness diverse mogelijkheden aan. Ontdek de diverse voorzieningen en ervaringen die ons resort te bieden heeft. Bij Veluwse Bron is het onze missie om gasten de ultieme ruimte te bieden voor ontspanning en verwennerij. Een dagje wellness biedt de kans om volledig tot rust te komen!

Ontdek meer

Pure ontspanning

We worden constant overspoeld door activiteiten en verantwoordelijkheden in deze wereld. Het vinden van momenten van pure ontspanning voor jezelf is een noodzaak geworden. Bij Veluwse Bron kun je ontsnappen aan de chaos van het dagelijkse leven en de tijd nemen om je batterijen op te laden.

Be HEALTHY, BE RELAXED, BE WELL

Een bezoekje aan de wellness is niet enkel een verwennerij, maar ook belangrijk voor je algemeen welzijn. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat ontspannen in de wellness stress verlicht, de bloeddruk verlaagt en het immuunsysteem stimuleert. Kom zelf de voordelen ervaren.

Bewellness resorts

BeWellness is meer dan alleen een naam; het is een belofte aan onze gasten voor een dag vol ontspanning en verwennerij. Met resorts onderverdeeld in Classic, Deluxe en Exclusive, biedt BeWellness voor ieder wat wils. Van de comfortabele en gastvrije sfeer tot aan de exclusieve en persoonlijke service. 

Ontspan op de Veluwe.


Classic resorts v2

BEWELLNESS CLASSIC RESORTS

Ontdek comfortabele en gastvrije wellnessresorts voor een goede prijs. Geniet van comfort, service en kwaliteit bij Zwaluwhoeve, Thermen Holiday, SpaPuur, SpaWell of SpaWeesp. 

CLASSIC RESORTS

Deluxe resortsBEWELLNESS DELUXE RESORTS

Ervaar een perfecte combinatie van luxe, hartelijkheid én beleving. Een dagje wellness voelt als een ware mini-vakantie bij Veluwse Bron, Elysium, SpaSense of Hezemeer (BE). 

DELUXE RESORTS

Exclusive resorts

BEWELLNESS EXCLUSIVE RESORTS

Geniet van een ware wellnesservaring op sterrenniveau bij Thermen Barendrecht en Wellness Landgoed De Valkenberg. Ervaar persoonlijke service en een gastvrije beleving van topkwaliteit.

EXCLUSIVE RESORTS