Massage opleidingen


Het WellnessInstituut biedt verschillende massage workshops, cursussen en opleidingen en is N.G.S. gecertificeerd. Er wordt met name aandacht besteed aan de sport- of wellnessmassage, blessure-preventie en wellness beleving.

Gecertificeerde opleidingen

Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (N.G.S.) is de branchevereniging voor sportmassage, sportverzorging en wellnessmassage in Nederland. Het N.G.S. waarborgt de kwaliteit binnen de branche. Het WellnessInstituut en de massages zijn N.G.S. gecertificeerd. Als je één van de opleidingen afrondt kan je daarom kiezen voor het officiele N.G.S. massage diploma.

Meer informatie

Een opleiding of cursus voor iedereen

Ben je toe aan iets nieuws maar bang om de uitdaging aan te gaan? Geen nood! In de groepen heerst altijd een positieve sfeer en zitten de meesten in hetzelfde schuitje als jij. De leeftijd van onze groepen varieert van 18 tot 70 jaar. Motieven lopen uiteen van 'een nieuwe uitdaging' naar 'doen wat ik altijd al wilde doen'.

Bekijk alle cursussen

Informatiedagen

Wij begrijpen dat je niet zomaar een keuze maakt voor een bepaalde opleiding. Daarom organiseren wij meerdere informatiedagen in twee van onze resorts. Op deze dagen geven wij een uitgebreide presentatie over de inhoud van de opleidingen, lessen en het lesmateriaal. Ben je enthousiast geworden en wil jij je aanmelden voor een opleiding? Dan krijg je een 5 of een 10 badenkaart van ons wellnessresort cadeau! 

Informatiedag

Experts in Wellness

Het WellnessInstituut werkt alleen met deskundige docenten die gespecialiseerd zijn in wellness. Door de unieke locaties en de connecties met de Wellnessresorts weet het WellnessInstituut altijd de nieuwste trends binnen de wellnessbranch. Wil jij ook expert worden op dit gebied? Wij organiseren altijd leuke evenementen waar je als masseur aan mee kan doen.
Ga de uitdaging aan!

Bekijk de opleidingen