Relaxruimtes


Kies voor een dagje offline en ontdek hoe fijn het is om echt even tot rust te komen. Geniet van de diverse Relaxruimtes die Veluwse Bron heeft. Tijdens ieder seizoen kan je heerlijk ontspannen in deze Relaxruimtes. Ontdek de prachtige ligweide en het strand.

Ligweide en het strand

Veluwse Bron heeft diverse Relaxruimtes waar je even helemaal tot rust kan komen. Deze Relaxruimtes zijn zowel binnen als buiten te vinden. Ontdek de grote ligweide aan het meer en waan jezelf even in een andere wereld. Op een zomerse dag streeploos zonnen of even een kleine powernap in één van de ligstoelen. Wie wil dat nou niet op een mooie lente- of zomerdag?

Alle relaxruimtes

Neem tijdens jouw dagje wellness de tijd om even helemaal tot rust te komen. Veluwse Bron biedt meerdere mogelijkheden waar je even kan uitrusten. Ontdek de relaxruimtes zowel binnen als buiten. Geniet van de prachtige natuur, pak een boek en droom even helemaal weg, klets gezellig bij met jouw saunamaatje of doe even een dutje zodat je weer helemaal opgeladen bent. Ontdek nu alle Relaxruimtes.

Huys & Haard

Kneipp Kuurtuin

VIP Lounge

Tropisch strand

Strand

Ligweide