Luxe, wellness en ultieme ontspanning midden op de Veluwe


In dit gastvrije resort vind je een oase van rust, een ruim aanbod aan sauna’s, baden en rustruimtes en een sfeervol restaurant. Bekijk alle praktische informatie over het resort, krijg alvast een beeld van het resort en bereid je helemaal voor op een ontspannen dagje wellness.

Faciliteiten bij Veluwse Bron

Veluwse Bron is het meest uitgestrekte resort van Nederland en biedt vele faciliteiten aan voor een dagje pure ontspanning. Bekijk voor jouw bezoek de faciliteiten zoals het Zoutwaterbad, Kruidenbad en de Zoutsteensauna zodat je jouw dagje wellness perfect kan indelen. 

Bekijk de plattegrond

Ontdek de restaurants

Tijdens jouw saunadag is het belangrijk om goed te eten en te drinken. Het resort beschikt over meerdere restaurants waar je terecht kan voor heerlijke drankjes & sapjes, snacks en complete maaltijden. Klets gezellig bij en neem de tijd voor een moment van rust.

Praktische informatie

Ontdek alles wat je moet weten voor jouw bezoek aan de sauna. Bekijk de openingstijden, badkledingdagen en onder andere de entreeprijzen. 

Let op: Vanaf mei 2024 is alleen iedere maandag een badkledingdag.

Badkledingdagen 

Het is iedere maandag en laatste zondag van de maand badkledingdag. Op deze dagen is het verplicht om badkleding te dragen. Bekijk alle badkledingdagen.

Meer informatie

Rondje sauna

Ben je nog niet eerder naar een wellnessresort geweest of ben je nog niet bekend Veluwse Bron? Kom te weten wat je mee moet nemen en hoe een rondje sauna in zijn werk gaat. 

Meer informatie

Entreeprijzen

Dagelijks is het resort geopend en heb je een mogelijkheid om een dag-, of avondentree te reserveren. Bekijk de verschillende tarieven per dag.

Meer informatie

Openingstijden

Dagelijks is het resort geopend van 10:00 uur tot 22:30 uur. Op feestdagen kunnen deze tijden afwijken. 

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Wil je alles weten voor je bezoek aan de sauna? Bekijk dan de veelgestelde vragen voor een onbezorgd dagje wellness.

Meer informatie

Contact

Dagelijks zijn wij op verschillende manieren te bereiken waaronder via een contactformulier. Bekijk ook de route en het adres.

Meer informatie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen

Schrijf je direct in