Luxe, wellness en ultieme ontspanning midden op de Veluwe


Het uitgestrekte wellnessresort biedt een ruime keuze aan van sauna's, baden en er zijn voldoende mogelijkheden te relaxen in de relaxruimtes. Ontdek alle praktische informatie voor jouw bezoek en bekijk de plattegrond om alvast het resort te verkennen. 

Vanwege het coronavirus hebben wij diverse maatregelen getroffen zodat jij écht kunt genieten van een ontspannen dagje wellness. Bekijk direct de maatregelen.

Onze restaurants zijn tot nader order gesloten. Je kan hier plaatsnemen om even uit te rusten. Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken te nuttigen in ons restaurant. Wel hebben wij een Take Away mogelijkheid en zijn er vitaliteitssetjes verkrijgbaar bij onze receptie. Deze bevatten een flesje drinken en een candybar(s). Zo kan je tijdens jouw saunabezoek toch eten en drinken.

Ontdek de faciliteiten van Veluwse Bron en proef alvast de sfeer van de sauna's en baden.

Faciliteiten bij Veluwse Bron

Veluwse Bron is het meest uitgestrekte resort van Nederland en biedt vele faciliteiten aan voor een dagje pure ontspanning. Bekijk voor jouw bezoek de faciliteiten zoals het Zoutwaterbad, Kruidenbad en de Zoutsteensauna zodat je jouw dagje wellness perfect kan indelen. 

Ontdek de restaurants

Onze restaurants zijn tot nader order gesloten vanwege de maatregelen rondom COVID-19. Wij hebben een Take Away mogelijkheid zodat je toch tijdens jouw saunabezoek kan eten en drinken. Zo heb je al gast toch de mogelijkheid om een vers broodje, snack, maaltijd of drankje te kopen vlakbij de entree van ons resort. Je kan jouw broodje of maaltijd buiten of in je eigen auto opeten. Het is niet toegestaan om eten mee te nemen ons resort in.

Praktische informatie

Ontdek alles wat je moet weten voor jouw bezoek aan de sauna. Bekijk de openingstijden, badkledingdagen en onder andere de entreeprijzen. 

Badkledingdagen 

Het is iedere maandag en laatste zondag van de maand badkledingdag. Op deze dagen is het verplicht om badkleding te dragen. Bekijk alle badkledingdagen.

Meer informatie

Rondje sauna

Ben je nog niet eerder naar een wellnessresort geweest of ben je nog niet bekend Veluwse Bron? Kom te weten wat je mee moet nemen en hoe een rondje sauna in zijn werk gaat. 

Meer informatie

Entreeprijzen

Dagelijks is het resort geopend en heb je een mogelijkheid om een ochtend-, dag-, of avondentree te reserveren. Bekijk de verschillende tarieven per dag.

Meer informatie

Openingstijden

Dagelijks is het resort geopend van 10.00 uur tot 23.00 uur. Op feestdagen kunnen deze tijden afwijken. 

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Wil je alles weten voor je bezoek aan de sauna? Bekijk dan de veelgestelde vragen voor een onbezorgd dagje wellness.

Meer informatie

Contact

Dagelijks zijn wij op verschillende manieren te bereiken waaronder via een contactformulier. Bekijk ook de route en het adres.

Meer informatie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen

Schrijf je direct in