Eerste keer naar de sauna


Je zit erover na te denken om een sauna bezoek in te gaan plannen. Maar hoe gaat nu eigenlijk een dagje sauna in zijn werk en wat kan ik verwachten? Veluwse Bron beschikt over vele faciliteiten zoals sauna's, zwembaden, whirlpools, dompelbaden, kruidenbaden, relaxruimtes en je kan in één van de restaurants terecht voor een lekker hapje drankje. Wil je een compleet dagje uit? Boek dan een behandeling bij jouw bezoek voor een onvergetelijke dagje sauna.

Reserveer jouw dagje ontspanning

Dagentree incl. Do It Yourself Ritueel

34. 50p.p.

Meer info Reserveren

Avondentree incl. Do It Yourself Ritueel

26. 50p.p.

Meer info Reserveren

Wat moet ik meenemen?

Wij raden je aan om het volgende mee te nemen zodat je optimaal kan genieten:

  • Een groot badlaken, waar je helemaal op kan liggen.
  • Een of twee extra handdoeken, een badjas en slippers. 
  • Badkleding (alleen als je op badkledingdag komt).
  • Flesje water.

Sauna en badkleding

Om optimaal van de faciliteiten gebruik te maken is een wellnessresort over het algemeen naakt. Je loopt niet de hele dag naakt rond, wat veel mensen denken. In de sauna kan je eventueel een handdoek omwikkelen en op het saunaplein heb je een badjas aan net zoals in het restaurant. Vind je de drempel toch wat te hoog? Probeer dan eens de badkledingdagen. Op deze dagen is het verplicht om badkleding te dragen. 

Eten en drinken

Het is belangrijk om tijdens jouw saunadag voldoende te eten en vooral te drinken. Het is niet toegestaan om eigen consumpties te nuttigen in ons resort. Veluwse Bron biedt tal van mogelijkheden voor een hapje, drankje of een hele maaltijd.