Eerste keer naar de sauna


Je zit erover na te denken om een sauna bezoek in te gaan plannen. Maar hoe gaat nu eigenlijk een dagje sauna in zijn werk en wat kan ik verwachten? Kom alles te weten over een dagje wellness en laat het je aan niets ontbreken.

Wat je moet weten voordat je naar de sauna gaat

Lees hier alle informatie over een dagje sauna en waar je allemaal aan moet denken om mee te nemen. 

Wat moet ik meenemen?

Wij raden je aan om het volgende mee te nemen zodat je optimaal kan genieten:

  • Een groot badlaken, waar je helemaal op kan liggen.
  • Een of twee extra handdoeken, een badjas en slippers. 
  • Badkleding (alleen als je op badkledingdag komt).
  • Flesje water.

Eten en drinken

Het is belangrijk om tijdens jouw saunadag voldoende te eten en vooral te drinken. Het is niet toegestaan om eigen consumpties te nuttigen in ons resort. Veluwse Bron biedt tal van mogelijkheden voor een hapje, drankje of een hele maaltijd. 

Sauna en badkleding

Om optimaal van de faciliteiten gebruik te maken is een wellnessresort over het algemeen naakt. Je loopt niet de hele dag naakt rond, wat veel mensen denken. In de sauna kan je eventueel een handdoek omwikkelen en op het saunaplein heb je een badjas aan net zoals in het restaurant. Vind je de drempel toch wat te hoog? Probeer dan eens de badkledingdagen. Op deze dagen is het verplicht om badkleding te dragen. 

Welke sauna kies je?

Bereid je goed voor op jouw sauna dag en ontdek welke sauna voor jou geschikt is. Zo zijn er sauna's voor beginners, gevorderden en zelfs experts. Ontdek ze allemaal! 

Speciaal voor jou geselecteerd

Ontdek de entrees en arrangementen en profiteer van een voordelig dagje sauna. Kies voor een dagentree of arrangement waar al een sauna entree bij inbegrepen zit. 

After Work

Vanaf 50. 50p.p.

Meer info Reserveren

Duo Relax

Vanaf 99. 50p.p.

Meer info Reserveren