Sauna's voor gevorderden


Ga je regelmatig naar de sauna? Ontdek dan alle sauna´s voor gevorderden. De sauna's hebben een gemiddelde temperatuur en zijn daarom geschikt voor mensen die regelmatig naar de sauna's gaan. Ontdek alle sauna's of de populairste sauna's voor gevorderden.

Faciliteitenpagina icons gevorderden van de Veluwse Bron

Meest populaire sauna's

Ontdek deze populaire sauna's met een heerlijke temperatuur. Ze zijn speciaal geselecteerd vanwege de warmte van de saunacabines. Deze sauna's zijn geschikt voor zowel gevorderden als de experts. Als beginnend saunabezoekers kan je ook plaatsnemen in deze sauna's. Echter, zorg er wel voor dat je lichaam al gewend is aan de temperaturen. 

Beleef een Opgieting in de Opgietsauna's, ontdek de knusse Barrelsauna's of de prachtige Pakistaanse Zoutsteensauna

Opgietsauna's

Er zijn twee Opgietsauna's bij de Veluwse Bron. Deze sauna's hebben een prachtig uitzicht op het grote meer. In het midden van de sauna staat een grote kachel. De sauna's hebben een gemiddelde temperatuur van 70°C. 

Pakistaanse sauna

Oeroude blokken zoutsteen rechtstreeks uit noord Pakistan vormen de basis voor deze bijzondere sauna. Het zout is 260 miljoen jaar geleden ontstaan door uitdroging van een oerzee. De kleuren zijn gevormd door mineralen in de aardbodem. Deze saunacabine heeft een gemiddelde temperatuur van 70°C.

Barrelsauna's

De Barrelsauna's (75°C) zijn gemaakt van Scandinavisch grenenhout en behoort tot de zachtere naaldhoutsoorten. Een Barrelsauna verwarmt sneller dan een traditionele sauna door de authentieke ronde vorm. De warmte kan beter circuleren en de ruimte vult zich zo sneller met de gewenste temperatuur. 

Bekijk alle sauna's voor gevorderden

Deze sauna's hebben een gemiddelde temperatuur tussen de 70°C en 75°C. Geniet tijdens jouw dagje wellness van al deze sauna's en kom helemaal tot rust. Uiteraard kan jij als gevorderden ook gebruik maken van de sauna's voor beginners. Ideaal om jouw saunadag mee te beginnen.

Faciliteitenpagina icons gevorderden van de Veluwse Bron

Barrelsauna's

Opgietsauna's

Wildobservatie sauna

Lichttherapie sauna

Laconium

Pakistaanse Zoutsteensauna

Beleef meer

Naast deze sauna's heeft de Veluwse Bron veel meer sauna's! Bekijk ook de sauna's voor beginners en de sauna's voor experts. Neem tussendoor de tijd om heerlijk te relaxen in één van de Whirlpools of blijf drijven in het prachtige Zoutwaterbad. Kom in het restaurant tot rust en geniet van een smakelijk hapje, drankje of een complete maaltijd.