Sauna's voor gevorderden


Ga je regelmatig naar de sauna? Ontdek dan alle sauna´s voor gevorderden. De sauna's hebben een gemiddelde temperatuur en zijn daarom geschikt voor mensen die regelmatig naar de sauna's gaan. Ontdek alle sauna's of de populairste sauna's voor gevorderden.

Deluxe Faciliteitenpagina icons gevorderden

Meest populaire sauna's

Ontdek deze populaire sauna's met een heerlijke temperatuur. Ze zijn speciaal geselecteerd vanwege de warmte van de saunacabines. Deze sauna's zijn geschikt voor zowel gevorderden als de experts. Als beginnend saunabezoekers kan je ook plaatsnemen in deze sauna's. Echter, zorg er wel voor dat je lichaam al gewend is aan de temperaturen. 

Beleef een Opgieting in de goed gesprek sauna of ontdek de knusse Veluwse sauna

Goed gesprek sauna

In het souterrain vind je een milde sauna van 70 graden waar praten is toegestaan. Geniet van de warmte terwijl je gezellig bijpraat met je saunavrienden.

Veluwse sauna

In de Veluwse sauna geniet je van het knisperende haardvuur en de typisch Veluwse sfeer. Met een temperatuur van 70 graden kun je optimaal genieten van de warmte en de rust.

Bekijk alle sauna's voor gevorderden

Deze sauna's hebben een gemiddelde temperatuur tussen de 70°C en 75°C. Geniet tijdens jouw dagje wellness van al deze sauna's en kom helemaal tot rust. Uiteraard kan jij als gevorderden ook gebruik maken van de sauna's voor beginners. Ideaal om jouw saunadag mee te beginnen.

Deluxe Faciliteitenpagina icons gevorderden

Beleef meer

Naast deze sauna's heeft de Veluwse Bron veel meer sauna's! Bekijk ook de sauna's voor beginners en de sauna's voor experts. Neem tussendoor de tijd om heerlijk te relaxen in één van de Whirlpools of blijf drijven in het prachtige Zoutwaterbad. Kom in het restaurant tot rust en geniet van een smakelijk hapje, drankje of een complete maaltijd.