Sauna's voor experts


Ben je een échte saunaganger en ga je meerdere malen per jaar naar de sauna? Dan zijn deze speciaal geselecteerde sauna's zeker geschikt vanwege de hoge temperaturen vanaf 80°C. Ontdek de populairste sauna's met hoge temperaturen of bekijk alle sauna's

Deluxe Faciliteitenpagina icons experts

Meest populaire sauna's

De Veluwse Bron heeft maar liefst zeven sauna's met hoge temperaturen vanaf 80°C. Er is meer dan voldoende keus voor een ontspannen dagje wellness. Wij hebben de populairste sauna's voor je op een rij gezet die in deze categorie vallen. Bekijk de prachtige Dubbele Aardsauna in de tuin of geniet van een prachtig uitzicht over de tuin in de Panorama sauna binnen óf buiten! 

Dubbele Aardsauna

De Dubbele Aardsauna, tweemaal zo groot als een normale aardsauna, is de heetste sauna die je bij de Veluwse Bron kunt vinden. Deze sauna dient vooral om het lichaam te reinigen en jouw spieren te ontspannen. De weldadige temperatuur zorgt voor transpiratie, verwijdert daardoor afvalstoffen uit je lichaam en draagt zorg voor een goede doorbloeding van de huid.

Panorama sauna's

Het woord zegt het al: een Panorama sauna heeft een prachtig uitzicht. Beleef de mooie natuur rondom de Veluwse Bron vanuit een heerlijk warme sauna. De grote ramen zorgen ervoor dat je altijd kan genieten van het mooie uitzicht. De Veluwse Bron heeft een Panorama sauna op de eerste verdieping in het resort en een Panorama sauna buiten in de tuin. 

Deze sauna is tijdelijk buiten werking

Bekijk alle sauna's voor experts

Je hebt een ruime keuze uit diverse sauna's met een hogere temperatuur van 80°C of hoger. Ontdek de prachtige sauna's welke je zowel buiten als binnen in het resort kan vinden. Deze sauna's zijn speciaal geselecteerd vanwege de hoge temperatuur omdat je lichaam gewend is aan de warme temperaturen. Uiteraard kan je ook gebruik maken van alle andere sauna's. 

Deluxe Faciliteitenpagina icons experts

Beleef meer

Als regelmatige saunabezoeker kan je ook zeker gebruik maken van de andere sauna's. Bekijk ook de sauna's voor beginners en de sauna's voor gevorderden. Kom tot rust in één van de Whirlpools of het Kruidenbad. Kies één van de smakelijke gerechten in één van de restaurants om jouw dagje wellness compleet te maken.