Sauna's bij Veluwse Bron


Ontdek alle 20 sauna's bij Veluwse Bron. Ontdek de sauna's met een lage temperatuur tot 65°C en de milde sauna's met een temperatuur tussen de de 70°C en 75°C. Ben je een échte saunaganger, ontdek dan ook de warmste sauna's boven de 80°C.

Bekijk sauna's met een temperatuur tot 65°C

Ontdek de sauna's met een lage temperatuur tot 65°C. Deze sauna's zijn zeer geschikt voor een eerste saunabezoek of ideaal om een saunaronde mee met te beginnen. Zo kan je rustig je lichaam te laten wennen aan de warmte.

Infraroodsauna

Turks Stoombad

Stoomsauna

Stoomgrotsauna

Lavendelsauna

Tepidarium

Luisterboeksauna

Sauna's met een temperatuur tussen de 70°C en 75°C

Ga je regelmatig naar de sauna? Ontdek dan alle sauna´s met een hogere temperatuur. De sauna's hebben een gemiddelde temperatuur tussen de 70°C en 75°C en zijn daarom geschikt voor mensen die regelmatig naar de sauna's gaan. Beleef een opgieting in de opgietsauna's of ontdek het prachtige uitzicht over het meer vanuit de Wildopservatie sauna.

Opgietsauna's

Pakistaanse Zoutsteensauna

Wildobservatie sauna

Lichttherapie sauna

Laconium

Sauna's met een temperatuur vanaf 80°C

De Veluwse Bron heeft maar liefst zeven sauna's met hoge temperaturen vanaf 80°C. Ben je een échte saunaganger en ga je meerdere malen per jaar naar de sauna? Dan zijn deze speciaal geselecteerde sauna's zeker geschikt.

Kelo sauna

Finse sauna's

Haardsauna's

Goed gesprek sauna

Veluwse sauna

Panorama sauna's

Dubbele Aardsauna

Beleef Veluwse Bron