Sauna's bij de Veluwse Bron


Het is wellicht te veel om in 1 dag te beleven; de 22 verschillende soorten sauna's van de Veluwse Bron. Je kan zowel binnen als buiten heerlijk ontspannen in verschillende saunacabines.

Ontdek de unieke sauna's tijdens jouw dagje wellness. Ben je niet eerder naar de sauna geweest? Ontdek dan de sauna's voor beginners. Wanneer je vaker bent geweest, bekijk dan de sauna's voor gevorderden. Mocht je een échte saunaganger zijn, ontdek dan de sauna's voor de experts.

Reserveer jouw dagje wellness

Sauna's voor beginners

Wil je een dagje wellness ontdekken maar heb je hier nog geen ervaring mee? Bekijk dan de sauna's welke geschikt zijn voor jouw als eerste sauna bezoek. Dit zijn sauna's met lage temperaturen tot 65°C. 

Sauna's voor gevorderden

Ben jij vaker naar de sauna geweest? Ontdek dan de sauna's voor gevorderden. Deze sauna's met een temperatuur van 70°C en 75°C zijn ideaal voor een dagje wellness als gevorderde. Bouw tijdens jouw dagje wellness altijd de temperatuur rustig op voor een ideale saunadag.

Sauna's voor de experts

Ben jij een vaste saunabezoeker? Ontdek deze sauna's met een temperatuur vanaf 80°C. Deze sauna's zijn speciaal geselecteerd voor een regelmatige saunabezoeker, waarbij het lichaam gewend is aan de warme temperaturen.