Sauna's bij Veluwse Bron


Ontdek de 20 sauna's bij Veluwse Bron. Ben je niet eerder naar de sauna geweest? Bekijk dan de sauna's voor beginners. Wanneer je vaker bent geweest, bekijk dan de sauna's voor gevorderden. Ben je een échte saunaganger, ontdek dan de sauna's voor de experts.

Sauna's voor beginners

Wil je een dagje wellness ontdekken maar heb je hier nog geen ervaring mee? Bekijk dan de sauna's welke geschikt zijn voor jouw als eerste sauna bezoek. Dit zijn sauna's met lage temperaturen tot 65°C. 

Bekijk de sauna's

Sauna's voor gevorderden

Ben jij vaker naar de sauna geweest? Ontdek dan de sauna's voor gevorderden. Deze sauna's met een temperatuur van 70°C en 75°C zijn ideaal voor een dagje wellness als gevorderde.

Bekijk de sauna's

Sauna's voor de experts

Ontdek de sauna's van 80°C of zelfs hoger. Deze prachtige sauna's zijn speciaal geselecteerd voor een regelmatige saunabezoeker, zodat het lichaam gewend is aan de hoge temperaturen.

Bekijk de sauna's

Bekijk alle sauna's

Veluwse Bron heeft meer dan 20 sauna's waar je heerlijk kunt ontspannen. Beleef maar liefst 22 verschillende sauna's. Ontdek welke sauna bij jou past. Ben je een beginner, ontdek de sauna's met lage temperaturen. Kies voor een sauna voor gevorderden als je wel eens naar de sauna gaat. Ga je zeer regelmatig naar de sauna, dan zijn de sauna's voor experts wat voor jou! 

Sauna Beginners Gevorderden Experts
 Pakistaanse sauna    ✔  
 Infraroodsauna  ✔    
 Finse sauna's      ✔
 Luisterboek sauna  ✔    
 Laconium    ✔  
 Panorama sauna's      ✔
 Lichttherapie sauna    ✔  
 Goed gesprek sauna      ✔
 Stoomcabine  ✔    
 Veluwse sauna      ✔
 Stoomgrot sauna  ✔    
 Haardsauna      ✔
 Tepidarium  ✔    
 Barrelsauna's    ✔  
 Kelo sauna      ✔
 Turks Stoombad  ✔    
 Opgietsauna's    ✔  
 Lavendelsauna  ✔    
 Dubbele Aardsauna      ✔
 Wildobservatie    ✔