Beleef het voorjaar bij de Veluwse Bron


De vogeltjes fluiten en voorzichtig duiken de bloemen weer op. Dat kan maar één ding betekenen: het voorjaar gaat beginnen. Vang de warme zonnestralen tijdens een dagje wellness. Wandel na een sauna sessie heerlijk in de tuin of ontspan in één van onze baden. Het voorjaar beleef je op z'n best bij de Veluwse Bron! 

Tip

Rozenritueel

  • Heerlijke scrub en cremépakking TREATMENTS®
  • Ontspannende massagegrepen, persoonlijke zwaaisessie en verwarmende rozenthee
  • Groepssessie met beleving van 45 minuten

14. 95p.p.

Reserveren Meer info

Lente special

Relax & Eat

  • Entree van 10:00 tot 23:00 uur
  • Inclusief verse smoothie of warme chocolademelk
  • Lekkernij
  • Gebruik van het lunchbuffet

Vanaf 40. 00p.p.

Reserveren Meer info

Seizoensmassage

  • Ontspannende massage
  • Zoete lentegeuren van bloemen en kruiden
  • Duur: 25 of 50 minuten

Vanaf 35. 95p.p.

Reserveren Meer info

Geef jouw immuunsysteem een boost


De lente is weer in aantocht en dat betekent dat de natuur weer vol in bloei staat. Terwijl de één geniet van het lekkere weer en kleurige bloemen, heeft de ander last van een veelvoorkomend verschijnsel: hooikoorts. Wist je dat een regelmatig sauna bezoek de hooikoorts symptomen duidelijk laten verminderen? De luchtwegen voelen weer vrij aan, de prikkels in de ogen worden minder en het algehele immuunsysteem versterkt. Kom helemaal tot rust met een dagje wellness.

Reserveer de dagentree

Reis mee en beleef de TREATMENTS® geurenreis

Neem na de geurenreis een verfrissende duik in het meer

Reserveer direct


Wellness rituelen

Vier de lente met een ultiem verwenmoment. Waan je in een andere wereld met onze unieke wellnessrituelen. Ga op reis met de Ceylon beleving, ontspan tijdens het Snoezelen of verzorg de huid tijdens een Rasul ritueel. Maak jouw ontspannen dagje wellness compleet en reserveer een wellnessritueel.

Ontdek de rituelen

Offline ontspanning

Laat even alles vallen en geef je over aan de rust van een dagje offline. Geniet dit voorjaar van het mooie uitzicht over het meer in de Panorama sauna of stap in één van de fijne bubbelbaden. Wanneer ben je voor het laatst ergens geweest zonder dat die telefoon opduikt? Vergeet die mailbox en whatsapp berichten en beleef een dag vol échte ontspanning. 

Ontdek de faciliteiten

Ontdek onze restaurants

Bij een dagje wellness hoort gezellig wat eten en drinken. Geniet bij Restaurant Op 't Suyden en op het buitenterras heel de dag door van allerlei heerlijke gerechten en dranken. Zin in Mediterraanse 'lounge' hapjes en drankjes? Dan ben je bij Loungebar 't Strandhuys aan het juiste adres. Of bewonder het mooie lente uitzicht in de VIP Lounge

Ontdek de restaurants

"Met minder stress wordt alles mooier"