BeWellness Aufguss challenge 2024


Op 27 juli vinden de voorrondes van de BeWellness Aufguss Challenge plaats. Dit wordt het ultieme sauna-evenement van het jaar, waar de meest getalenteerde saunameesters uit BeWellness thermen en resorts de uitdaging aangaan om de beste opgietingservaring te creëren. Tijdens je dagje sauna op 27 juli kan je deze opgietwedstrijd als gast bijwonen en de spectaculaire mix van techniek, geurbeleving en passie voor het vak ervaren. Op 15 juni is er ook een voorronde geweest bij Veluwse Bron en dit was een groot succes, ben jij er 27 juli (ook) bij?

Reserveer jouw dagje sauna

Wat kan je verwachten?

Ervaar, ontdek & geniet

Dompel jezelf onder in een wereld van spectaculaire opgietsessies, heerlijke geuren en verrassende presentaties. Ervaar de magie van opgieten in een warme, gastvrije sfeer waar onze saunameesters je zullen betoveren met hun unieke mix van techniek, geurbeleving en passie.

Jouw stem telt

Kies de beste opgietmeester

Naast een ervaren jury hebben ook onze gasten een belangrijke rol in het kiezen van de beste acts. Kom langs, beleef de opwinding en breng jouw stem uit voor jouw favoriete opgieting. Jouw mening kan het verschil maken! Wie weet gaat jouw favoriet door naar de finale en wint de titel.

Voorronde van 15 juni


Op 15 juni heeft er ook een voorronde plaatsgevonden bij Veluwse Bron. Het was een groot succes! Rutger voelt zich als een vis in het water, met zijn oceaan opgieting wat werd beloond door een groot applaus. Martijn gaf een zeer warme opgieting met mooie technieken, muziek en geuren. Wil jij ook een voorronde ervaren? Boek een dagje wellness op 27 juli en kom genieten!

Bewellness Resorts

Veluwse Bron is onderdeel van de groep deluxe BeWellness resorts met haar groeiende collectie wellnessresorts. Elk wellnessresort geeft een andere ervaring. Kleinschaligere resorts, resorts waarvoor een dag eigenlijk te kort is, resorts vlakbij of in een stad of dorp of meer landelijk gelegen resorts. Met een eigen karakter en sfeer maar allemaal met hetzelfde BeWellness gevoel: hartelijk en gastvrij. Saunameesters van alle BeWellness resorts doen mee met de opgietwedstrijd. Wil je de finale ervaren? Dan kan je hiervoor terecht bij één van onze zusjes, BeWellness resort Hezemeer in België. 

Ontdek BeWellness Resorts

Optimaal ontspannen

Beleef ontspanning en geniet van unieke opgietbelevingen

Reserveer nu