• Begin te ontdekken
  • Events
  • Wellness Events Agenda
  • BeWellness challenge 2024
  • Opgietweekend
  • Meditatieweekend
  • Rituelenweekend
  • Reserveer een dagje wellness

Wellness Events

Unieke opgietingen, rustgevende meditatietechnieken en de nieuwste rituelen beleef je tijdens onze gratis Wellness Events. Gedurende het jaar worden er bijzondere weekenden georganiseerd, waardoor je het ultieme dagje wellness beleeft.

Swipe voor meer

Rituelenweekend

Ontdek jouw favoriete wellnessritueel In een klein groepsverband maak je kennis met een geheel gratis ritueel naar keuze. Iedere sessie is gebaseerd op ontspanning.

Meer informatie

20181128 IWR Veluwse Bron Ceylon 14
20240118 IWR Veluwse Bron 1274

Wellness Events Agenda


Heb jij de Wellness Events al in je agenda gezet? Reserveer en geniet gratis van extra veel belevingen!

BeWellness challenge 2024 27 juli 2024
Opgietweekend 3 en 4 augustus 2024
Meditatieweekend 14 en 15 december 2024

BeWellness challenge 2024


Datum: 27 juli 2024

Komende oktober staat de finale van de BeWellness Challenge op het programma! Tijdens de voorronde op 27 juli gaan opgieters de strijd met elkaar aan om de beste opgieting te verzorgen. Een ervaren jury beoordeelt de duo- en soloacts op techniek, uitstraling en geurgebruik. Maar ook als gast mag je de opgieting bijwonen en je stem uitbrengen voor de beste opgieting. Kom jij dit spektakel ervaren?

Meer informatie

Opgietweekend


Datum: 3 en 4 augustus 2024

Laat je meevoeren naar de oude tradities uit verre landen. Tijdens het opgietweekend worden er diverse gratis opgietingen aangeboden die allemaal een thema vertegenwoordigen. Een gevarieerd programma met ontspannende maar zeker ook uitdagende opgietingen! 

20230308 IWR VeluwseBron 2158

Meditatieweekend


Datum: 14 en 15 december 2024

Tijdens het meditatieweekend maak je kennis met verschillende vormen van meditatie. Wie mediteert ervaart minder stress, kan zich beter concentreren en leert om te focussen op geluiden, emoties of gedachten. Tijdens deze sessies ervaar je hoe je in deze meditatieve sferen raakt door middel van klanken, aanrakingen, geuren en warmte. 

20181017 IWR Elysium Treatments snoezelen 10

Rituelenweekend


Tijdens het rituelenweekend maak je kennis met de rituelen die we aanbieden. In een groepsverband geniet je helemaal gratis van een ritueel naar keuze. Maak kennis met de producten en het verloop van het ritueel. Iedere sessie duurt ongeveer 20 minuten.

Ceylon beleving 2
Reserveer jouw saunabezoek en ontdek de Events!

Reserveren