Dagje sauna met overnachting


Maak van jouw dagje wellness een weekendje weg met een overnachting in een van de aangesloten Bed & Breakfasts en hotels. Ontdek de voordelen van een dagje sauna inclusief een overnachting. 

Bed & Breakfasts

Verleng jouw dagje wellness met een overnachting in een sfeervolle Bed & Breakfast. Zo kan jij voorafgaand aan of na jouw saunabezoek genieten van een overnachting in de buurt van Veluwse Bron.

Ontdek de Bed & Breakfasts

Hotels

Geniet van een extra lang dagje ontspanning met een overnachting in de buurt. Er zijn verschillende hotels in de nabije omgeving van Veluwse Bron waar je terecht kan voor een overnachting. 

Bekijk de hotels

Onze faciliteiten

Kom volledig tot rust in onze sauna's voor beginners, gevorderen of experts, ontspan in één van de warme of koude baden en geniet tussendoor van een hapje en drankje in onze restaurants. 

De voordelen van een dagje sauna met overnachting

Na een dagje wellness ben je vaak lekker rozig. Het kan dan onprettig zijn om nog een lange rit naar huis te moeten maken. Een overnachting in een hotel of B&B in de buurt is dan ideaal! Zo kan je ook nog eens genieten van de prachtige omgeving van de Veluwe.

Wellness Lunch

Vanaf 49. 50p.p.

Meer info Reserveren

Wellness Relax

Vanaf 72. 50p.p.

Meer info Reserveren