Opnames van Dertigers bij Veluwse Bron


Veluwse Bron is trots om de officiële wellnesslocatie te zijn voor het vijfde seizoen van de succesvolle NPO-serie Dertigers. In deze nieuwe reeks, geproduceerd door Hollands Licht B.V. in opdracht van BNNVARA, worden de belevenissen van een nieuwe groep vrienden die net 30 zijn geworden gevolgd. Ontdek hoe onze rustgevende omgeving een rol speelt in hun verhaal.

Reserveer jouw dagje wellness

2

1

3

Opnames bij Veluwse Bron

Ons prachtige wellnessresort, gelegen in de natuur, was de ideale locatie voor de opnames van deze emotionele scènes. De serene sfeer en uitgebreide faciliteiten van Veluwse Bron hielpen de personages om dichter tot elkaar te komen en belangrijke momenten te delen.

Bekijk alle faciliteiten

Beleef de Rust en Ontspanning Zelf

Net als de personages in "Dertigers", kan je bij Veluwse Bron genieten van een breed scala aan ontspanningsmogelijkheden. Van luxe sauna’s en thermen tot rustgevende massages en heerlijke culinaire ervaringen, onze faciliteiten bieden alles wat je nodig hebt om even helemaal tot jezelf te komen.

Reserveer direct

Pure ontspanning op de Veluwe


Over dertigers seizoen 5

Dertigers keert terug met een volledig nieuwe cast en een fris verhaal. Dit seizoen bevat prominente acteurs zoals Teun Donders, Teunie de Brouwer, Stefanie van Leersum, Claire Bender en Sabri Saddik. Grote bijrollen worden vertolkt door Hajo Bruins, Carine Crutzen en Doris Baaten.

In één van de eerste afleveringen geven de dochters (gespeeld door Teunie de Brouwer en Stefanie van Leersum) hun moeder (Carine Crutzen) een wellnessdag en overnachting cadeau bij Veluwse Bron. Deze ontspannende setting wordt het toneel voor betekenisvolle gesprekken en persoonlijke inzichten, waar de vrouwen de dagelijkse hectiek ontvluchten en rust vinden.

Kom ook genieten!

Reserveer een wellnessdag