Ontspannen in oosterse sferen


Ervaar de mooie balans tussen reiniging, verzorging en ontspanning met oosterse sferen in de hamam van Veluwse Bron. Onze hamam nodigt je uit voor een betoverende ervaring met een wachtruimte, stoomcabine en behandelruimte. Neem de tijd voor een Do It Yourself Hamam-sessie en verwen jezelf met de authentieke scrub en olijfzeep

Bekijk de hamambehandelingen

HAMAM DO IT YOURSELF

Bij de Do It Yourself hamam begin je met het scrubben van je huid, gevolgd door het wassen met een heerlijke olijfzeep. Na deze verfrissende reiniging kun je je lichaam verwennen met een zachte olijf bodycrème en je haar wassen met eau de cologne lotion. Deze hamamervaring resulteert in een zijdezachte huid en pure ontspanning. 

HAMAM STOOMCABINE

In de stoomcabine kun je ontspannen voordat je hamambehandeling begint. Hier warm je heerlijk op en wordt je huid soepel. De stoom zorgt voor een natuurlijke reiniging van de huid en bevordert de bloedsomloop. Natuurlijk ben je ook van harte welkom, zelfs als je geen hamambehandeling hebt gereserveerd. 

Oosters badhuis

Even helemaal ontspannen of wachten op een hamambehandeling? Het Oosters badhuis staat voor iedereen open. Kom volledig tot rust terwijl je wacht tot de hamambehandeling begint. In deze sfeervolle ruimte kun je op eigen tempo het Do It Yourself ritueel uitvoeren en heb je direct toegang tot de hamam stoomcabine

Scrub

Scrubben tijdens de hamam is niet alleen een eeuwenoude traditie, maar draagt ook bij aan de verjonging van de huid. De scrub is gemaakt van natuurlijke producten die helpen bij het verwijderen van dode huidcellen. Deze wordt aangebracht met zachte en draaiende beweging, waardoor de spanning en stress wordt verminderd. De scrub opent de poriën, waardoor verzorgingsproducten dieper kunnen doordringen.

OLIJFZEEP

De olijfzeep is een essentieel element in de hamam ervaring door zijn betoverende geur. Deze vette zepen, rijk aan vitamines en vetzuren, voeden en hydrateren de huid op milde wijze. De scrub en hydratatie dragen bij aan het verwijderen van dode huidcellen en bevorderen de gezondheid van de huid. Bovendien stimuleert olijfzeep de doorbloeding en heeft het een kalmerend effect.