Bed & Breakfast De Houtwal


Op loopafstand van de Veluwse Bron biedt domein 'de Houtwal' 2 apart gelegen comfortabele cottages, genoemd naar onze dochters, als Bed & Breakfast aan. Gastvrijheid en privacy staan bij ons voorop. Het is voor ons een genoegen om onze heerlijke plek te mogen delen. Binnen twee minuten ben je al bij gearriveerd bij de B&B.

Ontdek de B&B

Cottage Sanne ligt verscholen tussen het groen. Het bestaat uit een entree, een gezellige woonkamer met open keuken, een comfortabele slaapkamer met een tweepersoonsbed en een ruime badkamer. Voor het huis ligt een tuin met terras op het (zonnige) zuiden. Door de ideale ligging kan je genieten van volledige privacy. Een plaats om na of voor jouw bezoek aan de Veluwse Bron tot rust te komen en te genieten van al het goede van de natuur.

Cottage Liz is een op Ierland geïnspireerde, charmante suite. Het betreft een cottage met entree, een suite met tweepersoonsbed, een sfeervolle badkamer en een gezellige zithoek. Je kan tevens gebruik maken van het aangrenzende Atelier, zodat het gehele huis tot je beschikking staat. Ook hier brengen wij het ontbijt bij je in de cottage, je kan kiezen waar jij wilt ontbijten. Beide ruimtes beschikken over een eethoek. Bij goed weer kan heerlijk buiten aan de 'stenen tafelen' worden ontbeten.