Bed & Breakfast De Rolders


Onze Bed & Breakfast is landelijk gelegen in Wapenveld op slechts 15 minuten rijden van de Veluwse Bron en voorziet in alle comfort om plezierig te onthaasten gedurende jouw verblijf. Wapenveld valt onder de gemeente Heerde en grenst aan de ene kant aan de rivier de IJssel en aan de andere kant aan bossen en heidevelden van de Veluwe. De uitgestrekte bossen in de directe omgeving nodigen uit tot wandelen en de prachtig aangelegde fietspaden om te toeren met de fiets.

Bekijk het vakantiepark

In elk van onze drie gastenverblijven kan je genieten van een weids uitzicht waarbij voldoende privacy gewaarborgd is. De huiselijk ingerichte verblijven zijn voorzien van alle gemakken. Zo hoef je tijdens je verblijf jouw favoriete televisieprogramma niet te missen en kan je jezelf voorzien in een kopje koffie of thee. Even je e-mail checken? Ook dat kan via de gratis wifi internetverbinding.

Alle gastenverblijven beschikken over een ruime badkamer, een zitgedeelte en een keukenblokje inclusief een minibar (tegen betaling). Slapen doe je in het ruime 2-persoonsbed en buiten op je eigen terras kan je genieten van je welverdiende rust. 's Morgens kan je genieten van een smakelijk ontbijtje met een prachtig uitzicht. Laat het je tijdens jouw verblijf aan niets ontbreken.