Bed & Breakfast De Rolders


Bed & Breakfast de Rolders is landelijk gelegen in Wapenveld op slechts 15 minuten rijden van de Veluwse Bron. Voorzien van alle comfort voor een plezier verblijf. Geniet van de prachtige groene omgeving midden op de Veluwe. Ontdek groene de omgeving te voet of pak een fiets.

Ontdek de B&B

In elk van onze drie gastenverblijven kan je genieten van een weids uitzicht waarbij voldoende privacy gewaarborgd is. De huiselijk ingerichte verblijven zijn voorzien van alle gemakken. Zo hoef je tijdens je verblijf jouw favoriete televisieprogramma niet te missen en kan je jezelf voorzien in een kopje koffie of thee. Even je e-mail checken? Ook dat kan via de gratis wifi internetverbinding.

Alle gastenverblijven beschikken over een ruime badkamer, een zitgedeelte en een keukenblokje inclusief een minibar (tegen betaling). Slapen doe je in het ruime 2-persoonsbed en buiten op je eigen terras kan je genieten van je welverdiende rust. 's Morgens kan je genieten van een smakelijk ontbijtje met een prachtig uitzicht. Laat het je tijdens jouw verblijf aan niets ontbreken.