De Brinkerhof


De Brinkerhof ligt 2 kilometer (3 minuten met de auto) bij de Veluwse Bron vandaan. Deze nieuwe, knusse en comfortabele B&B heeft één gastenverblijf en is van alle gemakken voorzien. Het gastenverblijf ligt apart van het woonhuis, heeft een eigen parkeerplaats, ingang, terras, sanitair en kitchenette. Een overnachting is altijd inclusief ontbijt en bij het ontbijt worden er streek- en eigen gemaakte producten geserveerd.

Ontdek het hotel

De B&B ligt aan de rand van het dorp Emst en heeft een prachtig, weids uitzicht over de weilanden. In en rondom het gastenverblijf heb je veel privacy. De Brinkerhof leent zich goed om je verblijf op de Veluwe te verlengen, want het is fijn wandelen en fietsen in de omgeving. In overleg is het mogelijk om fietsen te lenen om naar de Veluwse Bron te fietsen. 

Er komen diverse wandel- en fietsroutes langs De Brinkerhof. Vanuit de B&B ben je zo in de bossen, op de hei en ook het prachtige uitgestrekte IJssellandschap is dichtbij. De Brinkerhof is de perfecte combinatie van de rust en ruimte van het platteland en de gezellige restaurants, cafés en terrassen in de omliggende dorpen.