Hotel Gastronomique De Echoput


Hotel Restaurant Gastronomique De Echoput in Hoog Soeren bij Apeldoorn ligt in het mooiste wildgebied van de Veluwe, bij Paleis het Loo. Een unieke gastronomische locatie om heerlijk te eten, slapen, vergaderen, en de bossen in te gaan. Het 5 sterren Hotel Gastronomique De Echoput bij Apeldoorn op de Veluwe is een heerlijk toevlucht voor een weekendje weg op de Veluwe. Het hotel beschikt over 42 kamers en suites, een toprestaurant, bistro, wijnbar, partyruimtes, binnenzwembad, sauna, fitnessruimte en een indoor putting green. Prachtige fiets - en wandelmogelijkheden! Het hotel ligt op 22 minuten rijden van de Veluwse Bron.

Ontdek het hotel

Vanaf de loggia's en balkons van de 42 royale kamers en suites heb je een prachtig uitzicht op de omliggende eeuwenoude beuken. De wandel- en fietsroutes in de directe omgeving van De Echoput.

Het bied je volop gelegenheid om de natuur in te gaan en te genieten van dit unieke wildgebied, de Kroondomeinen. Je slaapt op heerlijke, luxe bedden en geniet van de bijzondere badkamer met duo douche en ligbad. Uiteraard zijn de kamers verder van alle luxe voorzien.