Hotel Restaurant de Echoput


Hotel Restaurant de Echoput ligt midden in Kroondomein Het Loo bij Apeldoorn, het mooiste wildgebied van de Veluwe. Een unieke gastronomische locatie om heerlijk te eten, slapen, vergaderen, en de bossen in te gaan. Het 5-sterren hotel is een heerlijk toevluchtsoord voor een culinair weekendje weg op de Veluwe.

Ontdek het hotel

Gastronomisch genieten

Het hotel beschikt over 42 royale kamers en suites, een toprestaurant, wijnbar, conferentiezalen, binnenzwembad, kleine sauna, body spa en fitnessruimte. Het restaurant staat al jaren bekend om haar natuurlijke (wild)bereidingen. De directe omgeving van het hotel biedt prachtige fiets - en wandelmogelijkheden! Gastronomisch genieten van de Veluwse natuur. Het hotel ligt op 22 minuten rijden van de Veluwse Bron.

Vanaf de loggia's en balkons van de 42 royale kamers en suites heb je een prachtig uitzicht op de omliggende eeuwenoude beuken. De wandel- en fietsroutes in de directe omgeving van De Echoput.

Het bied je volop gelegenheid om de natuur in te gaan en te genieten van dit unieke wildgebied, de Kroondomeinen. Je slaapt op heerlijke, luxe bedden en geniet van de bijzondere badkamer met duo douche en ligbad. Uiteraard zijn de kamers verder van alle luxe voorzien.