Recreatielandgoed de IJsvogel


Combineer een dagje sauna met een overnachting in de omgeving. Geen lange autorit naar huis en kies voor een verlenging van jouw saunadag. Met 35 minuten rijden ben je al gearriveerd bij het vakantiepark vanaf Veluwse Bron. 

Ontdek het vakantiepark

Bij Recreatielandgoed de IJsvogel beleef je een comfortabele vakantie in de natuur waar je je oplaadt en ontspant door te ontdekken. De IJsvogel weet waar je behoefte aan hebt op vakantie, denkt vooruit, verrast en staat klaar waar en wanneer ze kunnen. Het park onderscheidt zich in het maken van de verbinding tussen jou en de Veluwe.

Op Recreatielandgoed de IJsvogel kan je een safaritent, chalet, lodge, vakantiehuis of een luxe villa huren voor 2 tot 8 personen. Voor groepen zijn er speciale groepsaccommodaties voor 12, 20 en 24 personen. Met welk gezelschap je ook komt, hier vind je vast en zeker een recreatiewoning die bij jouw wensen past. Alle accommodaties zijn van hoogwaardige kwaliteit wat ook in het interieur is terug te vinden. Elk verblijf heeft een eigen terras en volop privacy voor een ontspannen en rustige vakantie.