WoudStee


Bij WoudStee staat alles in het teken van genieten. Je vindt hier rust en ruimte om te genieten van een heerlijke vakantie aan de Veluwe. Er zijn 2 ruime, vrijstaande vakantiehuizen die zeer comfortabel en luxe zijn ingericht. Veluwse Bron ligt op slechts een kwartiertje rijden bij Hoeve WoudStee vandaan.

Ontdek de B&B

Antonia is in 2021 volledig gerenoveerd en comfortabel en luxe ingericht. Dit rietgedekte gastenverblijf is vrij gelegen op het landgoed van Hoeve WoudStee en biedt de rust en het comfort voor een heerlijk verblijf op de Veluwe. Er is een eigen terras en opgang, uitzicht op de paardenweide en het bosgebied. Je kan hier met maximaal vier personen verblijven. Wil je samen met je paard vakantie vieren? Ook dat is mogelijk!

Cornelia ligt in een kleinschalig park met vakantiehuizen op ongeveer 100 meter van de WoudStee Hoeve, grenzend aan natuurgebied de Renderklippen. Het huis is in 2021 volledig gerenoveerd en zeer comfortabel en luxe ingericht. Er zijn twee verdiepingen met een totale oppervlakte van circa 100m². Je kan hier met maximaal zes personen verblijven. Dit vrijstaande gastenverblijf biedt zowel binnen als buiten de ruimte om samen te ontspannen.