Sauna met korting


Met onze speciale acties en aanbiedingen kan je met korting naar de sauna. Ontdek ook onze arrangementen voor een voordelig dagje wellness. Neem de tijd en geniet in het restaurant van een verfrissende smoothie en een smakelijk gerecht. 

Reserveer jouw dagje wellness

Speciaal voor jou geselecteerd

Ontdek onze unieke deals en geniet van een dagje wellness op de Veluwe 

Wellness Lunch

Vanaf 49. 50p.p.

Meer info Reserveren

Duo Relax

Vanaf 75. 95p.p.

Meer info Reserveren

E-tickets

Wist je dat we ook extra voordelige e-tickets verkopen? Het voordeel van een e-ticket is dat jouw e-ticket 90 dagen geldig is. Je koopt een entree of een arrangement met korting en je kunt later een datum uitkiezen wanneer het jou uitkomt!


Meer informatie

Een dagje sauna is niet duur

Een dagje sauna is vaak veel minder duur dan je denkt! We hebben aan onze bezoekers gevraagd wat ze verwacht hadden om uit te geven aan een dagje wellness. Eenmaal bij de receptie bleken hun daadwerkelijke uitgaven veel minder hoog dan gedacht. Je kan nu zelf de prijs bepalen voor de entree of een arrangement.

Meer informatie

Dagje sauna met korting

Ontdek onze tijdelijke acties voor een extra voordelig dagje wellness. Wist je dat in een arrangement altijd al een korting verwerkt zit? Bij een arrangement zit altijd een sauna entree bij inbegrepen. Boek een behandeling en ontvang de entree met korting. Voor welk voordeel kies jij?