Unieke VIP verwendag voor eenzame ouderen


Verwendag

Dit jaar worden op de VIP verwendag eenzame ouderen in de watten gelegd. De Veluwse Bron is op donderdag 11 april 2019 uitsluitend geopend voor het Nationaal Ouderenfonds waar ouderen verwend worden tijdens een dagje wellness. Met als afsluiter een optreden van Willeke Alberti

Het Nationaal Ouderenfonds

Het Ouderenfonds steunt kwetsbare ouderen in Nederland met concrete diensten en activiteiten. Alles is gericht op het stimuleren van sociale contacten en zelfredzaamheid van ouderen om zo eenzaamheid te bestrijden.

Veluwse Bron

Een terugkerend event bij de Veluwse Bron is de VIP verwendag voor de eenzame ouderen. De Veluwse Bron is een uitgestrekt resort met vele sauna- en wellnessfaciliteiten zowel binnen als buiten. Hier kan je een dagje onbezorgd genieten in alle luxe. Geniet van de prachtige natuur en het meer waar de Veluwse Bron aan ligt. 

Uniek uitje voor eenzame ouderen bij de Veluwse Bron


Veel ouderen komen nauwelijks buiten en een dagje uit is dan ook echt uniek. Meerdere wellnessresorts in Nederland (Zwaluwhoeve, Elysium, Thermen Holiday, Veluwse Bron, SpaPuur, SpaSense, SpaWell en SpaWeesp) dragen samen met onze gasten bij aan de organisatie van dit event. Onze medewerkers die zich op deze dag vrijwillig inzetten én de vele donaties die door onze gasten zijn gedaan maken dit tot een onvergetelijk dagje uit

De Veluwse Bron is op donderdag 11 april 2019 exclusief geopend voor de eenzame ouderen. Wil je toch een dagje ontspanning? Dan verwijzen wij je graag door naar de Zwaluwhoeve waar het op donderdag 11 april 2019 een badkledingdag is. 

Reserveer nu de Zwaluwhoeve