Een dagje weg met volop ontspanning bij Veluwse Bron


Door de drukte van alledag schiet een gezellig moment samen even tekort. Zie jij je partner te weinig en wil je een gezellig dagje weg samen met hem of haar? Een dagje wellness bij Veluwse Bron is het ideale uitje! Je hebt een dag totale ontspanning en eindelijk tijd samen.

Dagentree incl. wellnessritueel

37. 00p.p.

Meer info Reserveren

Avondentree incl. Do It Yourself Ritueel

26. 50p.p.

Meer info Reserveren

Hoe ziet een dagje weg met vriend(in) eruit?

Er is ontzettend veel te beleven tijdens een dagje weg bij de Veluwse Bron. Er zijn bijvoorbeeld een aantal ontspannende rituelen waar je gratis gebruik van kunt maken. Zo kan je er meerdere keren per dag opgietingen en klankschaalsessies beleven. Wil je een van deze ontspannende rituelen beleven, informeer dan bij aankomst naar de mogelijkheden. Zorg ervoor dat je wel op tijd bent, zoals je zich kunt voorstellen zijn deze rituelen erg populair onder de wellnessgangers! Naast de reguliere rituelen worden er ook betaalde rituelen aangeboden. 

Daarnaast kan je ‘floaten’ op zout water. Niet alleen ontzettend ontspannend, maar ook nog eens goed voor je huid! Ben je al eens in een Kneipp Kuurtuin geweest? De verschillende ondergronden stimuleren de bloedsomloop in je voeten. Daarnaast zijn er verschillende (bubbel)baden en sauna’s. Eén dag is eigenlijk te kort voor de Veluwse Bron. Mocht je twijfelen omdat het de eerste keer is dat je gaat: er zijn altijd gastvrouwen aanwezig die je kunnen rondleiden en je alles kunnen vertellen over een eerste keer wellness. Er zijn ook speciale saunaroutes ontwikkeld voor beginners, ervaren en gevorderde saunabezoekers zodat je optimaal kunt genieten van een dagje sauna. 

Een dagje weg bij de Veluwse Bron is niet duur


Bij de meeste andere dagjes weg ben je al snel veel geld kwijt.
Bij de Veluwse Bron hoeft een dagje weg echter helemaal niet duur te zijn. Bij de Veluwse Bron heb je:

- Gratis parkeergelegenheid 
- Een complete dag weg (de gemiddelde bezoektijd is 8 uur) 
- Ruime keuze uit culinaire verrassingen, je kan het zo prijzig maken als je zelf wilt 
- Verschillende rituelen om aan deel te nemen 
- Verschillende beautybehandelingen en massages die je eventueel bij kunt boeken

Oud