Dagje weg met vriend(in) bij Veluwse Bron


Trakteer jezelf en je vriend(in) op een onvergetelijke dag vol ontspanning bij Veluwse Bron. Ontsnap aan de drukte van alledag en geniet samen van de luxe faciliteiten en rustgevende sfeer. Laat je verwennen met een ontspannende massage of dompel je onder in onze heerlijke whirlpools. Boek nu je dagje weg en beleef samen een onvergetelijke wellnesservaring.

Reserveer nu jullie dagje wellness

Dagje wellness

Verwen jezelf met onze luxe behandelingen, ontdek onze uitgebreide faciliteiten of laat je meevoeren op een reis van totale ontspanning met onze betoverende rituelen.

Behandelingen

Stap binnen in een wereld van totale ontspanning bij Veluwse Bron, waar we een breed aanbod aan behandelingen bieden om je welzijn te verbeteren. Laat je onderdompelen in een oase van rust terwijl je geniet van onze ontspanningsmassage, gezichtsbehandeling of hamam. Boek vandaag nog jouw behandeling bij Veluwse Bron.

Ervaar de behandelingen

Faciliteiten

Ontdek het uitgebreid aanbod aan faciliteiten van Veluwse Bron om je wellnesservaring compleet te maken. Laat je zorgen achter je terwijl je geniet van de verschillende sauna's, baden en relaxruimtes. Laat alle stress van je afglijden in onze verwarmde whirlpools, kruidenbad of stoomgrot. Kom al de faciliteiten van Veluwse Bron ontdekken. 

Bekijk de faciliteiten

rituelen

Herstel je innerlijke balans met de rituelen van Veluwse Bron. Stap binnen in een wereld van rust en ontspanning, waar onze rituelen zijn ontworpen om je lichaam en geest te verjongen. Laat je meevoeren op een reis van totale ontspanning terwijl je geniet van de aromatische geuren, kalmerende aanrakingen en weldadige warmte.

Ontdek de rituelen

BEKIJK EEN SELECTIE VAN DE ARRANGEMENTEN

Ben je helemaal klaar voor een dagje pure ontspanning? Boek dan jouw arrangement en kies voor een voordelig dagje wellness. 

After Work

Vanaf 50. 50p.p.

Meer info Reserveren

Duo Relax

Vanaf 99. 50p.p.

Meer info Reserveren