Koude baden


Naast de warme baden heeft Veluwse Bron ook een koud bad. Stap in het Dompelbad en ervaar die tinteling door je hele lichaam. Ideaal om even heerlijk af te koelen tijdens je dagje wellness. Natuurlijk zijn er ook andere afkoelmogelijkheden. Ontdek ze hier! 

Faciliteitenpagina icons koude baden van de Veluwse Bron

De ultieme cooling down of geleidelijk afkoelen

Beleef tijdens jouw dagje wellness die tinteling in je hele lichaam door het Dompelbad in te stappen. Als je liever wat geleidelijker afkoelt, maak dan gebruik van de Afkoelmethode van Kneipp in de Kuurtuin.

Het Dompelbad

Ga jij voor de ultieme cooling down? Kies dan voor het koude Dompelbad. Je lichaam moet afkoelen nadat je in de saunacabine bent geweest. Dit kan op verschillende manieren waaronder jezelf helemaal onderdompelen in het koude Dompelbad.

Kneipp Voetenbad

Ontdek deze afkoelmethode waarbij je begint met je voeten, één voor één. Vervolgens ga je verder met je handen, eerst links, dan rechts. Vervolg het koelen met je rug, hoofd en borst onder de douche! 

Andere afkoelmogelijkheden

Afkoelen is tijdens jouw dagje wellness erg belangrijk. Nadat je uit een saunacabine gaat moet je lichaam de temperatuur kwijt. Ga je direct door naar de volgende saunacabine, dan heb je kans op hoofdpijn en benauwdheid. Bij de Veluwse Bron zijn verschillende manieren om af te koelen. 

Faciliteitenpagina icons koude baden van de Veluwse Bron

Stortemmer

Neveldouche

Beleef meer

Naast onze koude baden hebben we ook een aantal warme baden waar je tussen de saunarondes door heerlijk in kan ontspannen. Ontdek ook welke sauna's jij kan uitproberen tijdens een dagje wellness bij Veluwse Bron.