Warme baden


Laat je verrassen door de diversiteit aan warme baden bij Veluwse Bron! Probeer tijdens jouw dagje wellness baden met verschillende temperaturen en geuren. Ontdek hier de meest populaire baden en alle andere verwarmde baden.

Faciliteitenpagina icons warme baden van de Veluwse bron

Meest populaire baden

Ontdek de meest populaire baden van Veluwse Bron waar je heerlijk tot rust kan komen. Deze verwarmde baden zijn zowel binnen als buiten te vinden. Dobber rond in het Zoutwaterbad of geniet van bijzondere geuren onder de sterrenhemel in het Kruidenbad.

Zoutwaterbad

Niet alleen een beleving, ook gezond voor de huid. Dit bad revitaliseert de stofwisseling, ondersteunt de ontgifting van het lichaam en zuivert de huid. De concentratie zeezout is hetzelfde als die van de Dode Zee. De muren om het Zoutwaterbad heen zorgen voor een buitenlandse sfeer!

Kruidenbad

Het Kruidenbad is bij veel mensen erg geliefd. Met de combinatie van warm water, stoom en essentiële oliën kun je in dit bad heerlijk ontspannen en worden je zintuigen geprikkeld. Het kruidenbad heeft een verzachtende, stimulerende en ontspannende werking.

Ontdek alle verwarmde baden

Bijkletsen in één van de Whirlpools, genieten van een prachtig uitzicht op het meer vanuit 't Buytenbad of rustig opwarmen in het Voetenbad. De verwarmde baden zijn verdeeld over het gehele resort en zowel binnen als buiten te vinden.

Faciliteitenpagina icons warme baden van de Veluwse bron

Verwarmd buitenbad

Binnenbad

Voetenbad

Kruidenbad

Zoutwaterbad

Whirlpools

't Buytenbad

Beleef meer

Naast de verwarmde baden zijn er ook koude baden. Je lichaam moet ook afkoelen tijdens een dagje wellness, daarom kunnen koude baden niet ontbreken! Ontdek ook onze andere faciliteiten waar je helemaal tot rust kan komen.