Wellness in de zomer


Te warm om een bezoek aan een wellnessresort te plannen? Welnee, een dagje wellness in de zomer kan extra voordelen hebben. Ontdek ze hier!

DE VOORDELEN VAN EEN DAGJE WELLNESS IN DE ZOMER

Lees hier alle weetjes, feiten en fabels over een dagje wellness tijdens warme zomerdagen.

FAbel: Er is niks te doen 

Een dagje wellness is meer dan alleen sauna. Vind je de sauna te warm in de zomer? Er is veel meer te beleven. Je kan bijvoorbeeld afkoelen op verschillende manieren.

  • Ontdek ons buitenbad, het zoutwaterbad, de whirlpools en de neveldouche.
  • Ontspan in de zon op de ligweide, dit verhoogt bovendien jouw vitamine D niveau!
  • Boek een heerlijk ritueel of behandeling
  • Klets bij op het terras met een verfrissende smoothie of salade

Fabel: de sauna is te warm

Hoewel het waar is dat de zomerse hitte intens kan zijn, heeft een sauna nog steeds voordelen!

  • Als je regelmatig de sauna bezoekt went je lichaam aan hoge temperaturen, waardoor je een zomerse hittegolf veel beter aan kan.
  • De warmte van de sauna kan helpen om je spieren te ontspannen, stress te verminderen en de bloedsomloop te stimuleren, ongeacht het seizoen. De warmte in de sauna is namelijk anders dan buiten.

Feit: zomerwellness is genieten

Misschien is het niet het eerste idee dat in je opkomt: een dagje wellness in de zomer. Toch is het juist heel goed voor je en kan het heel verfrissend zijn! 

  • Je kan heerlijk relaxen in de zon op een rustige ligweide in plaats van het overvolle strand.
  • Er is heel veel verkoeling. Zwembaden, whirlpools, stortemmers en dompelbaden; je vindt ze allemaal tijdens jouw dagje wellness!

Welke verkoeling kies je?

Tijdens een dagje wellness met warm weer kan je verschillende manieren kiezen om verkoeling te vinden. Kies vooral de manier die jij ook het meest comfortabel vindt. Hier onder staan enkele suggesties voor jou.

 

Reserveer een dagje zomer wellness

Ontdek de entrees en arrangementen die we aanbieden en profiteer van een voordelig dagje wellness in de zomer. Wil je zeker zijn van de beste acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Zomer avond special

Vanaf 32. 95p.p.

Meer info Reserveren